Date companie
 
 
 
 

Jaf de peste 20.000 de euro, la Targoviste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, focuri, banca, targoviste, lei, arma, miliard
 

Jaf cu focuri de arma la Targoviste! O femeie care tocmai scosese aproape un miliard de lei vechi dintr-o banca a fost jefuita de un individ! Mai exact este vorba de 91.000 de lei, adică peste 20 de mii de euro. Alături de victimă se aflau doi prieteni de familie, o femeie si un barbat, care se pare că ar fi fost în complicitate cu autorul jafului.

AMBIANTÃ "-A sãrit din mașinã și a fugit. -Da."

VOX "A venit în vitezã. Am ocolit mașina și eram cu copii afarã, mi-a fost teamã sã nu loveascã copii. A evitat copii, a venit aici cu mașina, a frânat, s-a dat jos, pe urmã a fugit aici la stradã."

După ce au plecat de la unitatea bancară, soferul autoturismului a invocat că trebuie să oprească la un magazin auto pentru a cumpăra piese pentru mașină. El le-ar fi sugerat femeilor sa tina geamul deschis. In momentul urmator, la geam a apărut un tânăr îmbrăcat în negru, care i-a pulverizat victimei un spray paralizant în față. I-a luat geanta cu bani și a fugit cu un automobil. Din fericire, intreaga suma de bani a fost recuperata.

VOX "Și eu am zis așa, cã el a zis: "hai, sã mergem la mine acasã și eu am zis ce rost are sã mergem la tine acasã". Atunci zice: "hai, sã mergem la tine mamițule. Nu merg nici la mine acasã, cã eu nu merg cu banii dupã mine, de aici din bancã mergem la notariat și așteptãm acolo". Și el: "nu, nu cã mai este o orã!".

Întreaga scena a fost vazută de un politist care a tras un foc de armă, in speranta ca il va speria pe individ. El a fost insa lovit de masina agresorului si transportat la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. La doar 500 de metri de întreaga scenă, atacatorul a abandonat masina cu tot cu bani si a luat-o la fugă. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz, iar individul este acum căutat de mai multe echipaje de politie.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • România împrumută bani, pentru a construi închisori ( 5 Decembrie 2019 )

  Închisori construite din împrumut! Legea recursului compensatoriu a fost abrogată, dar România trebuie să se conformeze directivei europene privind asigurarea condițiilor decente în penitenciare. Prin urmare, statul român...

 • Bancomate cu nereguli, descoperite de polițiști ( 20 Iulie 2019 )

  În urma controalelor, o mulțime de probleme au fost descoperite de polițiști la bancomatele din țară! Oamenii legii au desfășurat o amplă operațiune de verificare, care a scos la iveală o serie de nereguli grave.

 • Muncitor în stare gravă, după ce s-a scurs oțel topit peste el ( 18 Iulie 2019 )

  Accident de muncă, la Combinatul de Oțeluri Speciale din Târgoviște! Un muncitor este în stare gravă, după ce s-a scurs oțel topit peste el. Potrivit martorilor, nenorocirea s-a produs în momentul în care s-a deschis întâmplător...

 • Jaf ca-n filme, la o casă de amanet din Bârlad ( 10 Iunie 2019 )

  Jaf ca în filme, la o casă de schimb valutar și amanet din Bârlad! Hoții, care au dat lovitura noaptea trecută, s-au dovedit extrem de ingenioși. Pentru că zona era împânzită de camere de supraveghere, au decis să intre prin spatele clădirii, printr-un...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2