Date companie
 
 
 
 

Jaf de peste 20.000 de euro, la Targoviste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, focuri, banca, targoviste, lei, arma, miliard
 

Jaf cu focuri de arma la Targoviste! O femeie care tocmai scosese aproape un miliard de lei vechi dintr-o banca a fost jefuita de un individ! Mai exact este vorba de 91.000 de lei, adică peste 20 de mii de euro. Alături de victimă se aflau doi prieteni de familie, o femeie si un barbat, care se pare că ar fi fost în complicitate cu autorul jafului.

AMBIANTÃ "-A sãrit din mașinã și a fugit. -Da."

VOX "A venit în vitezã. Am ocolit mașina și eram cu copii afarã, mi-a fost teamã sã nu loveascã copii. A evitat copii, a venit aici cu mașina, a frânat, s-a dat jos, pe urmã a fugit aici la stradã."

După ce au plecat de la unitatea bancară, soferul autoturismului a invocat că trebuie să oprească la un magazin auto pentru a cumpăra piese pentru mașină. El le-ar fi sugerat femeilor sa tina geamul deschis. In momentul urmator, la geam a apărut un tânăr îmbrăcat în negru, care i-a pulverizat victimei un spray paralizant în față. I-a luat geanta cu bani și a fugit cu un automobil. Din fericire, intreaga suma de bani a fost recuperata.

VOX "Și eu am zis așa, cã el a zis: "hai, sã mergem la mine acasã și eu am zis ce rost are sã mergem la tine acasã". Atunci zice: "hai, sã mergem la tine mamițule. Nu merg nici la mine acasã, cã eu nu merg cu banii dupã mine, de aici din bancã mergem la notariat și așteptãm acolo". Și el: "nu, nu cã mai este o orã!".

Întreaga scena a fost vazută de un politist care a tras un foc de armă, in speranta ca il va speria pe individ. El a fost insa lovit de masina agresorului si transportat la camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. La doar 500 de metri de întreaga scenă, atacatorul a abandonat masina cu tot cu bani si a luat-o la fugă. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz, iar individul este acum căutat de mai multe echipaje de politie.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 • România, fruntașă la risipa de alimente ( 10 Martie 2021 )

  România are un nivel scăzut de trai, comparativ cu alte state europene, dar, în mod surprinzător, se situează printre țările fruntașe la risipa de hrană. Totuși, românii au devenit conștienți de această risipă...

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Perchezitii într-un dosar de escrocare a unei bănci ( 12 August 2020 )

  Percheziții de amploare în Capitală și în județele Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Teleorman și Mureș! Oamenii legii au descins la 45 de adrese, la persoane bănuite că au obținut credite de nevoi personale cu acte false.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2