Date companie
 
 
 
 

Jaf la o banca din Timisoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, timisoara, banca
 

Jaf la o unitate bancara din Timisoara! Spărgătorii au tăiat cablurile de la sistemul de alarmă și au incercat sa le taie si pe cele ale camerelor de supraveghere din incinta agenției bancare, dar au decuplat centrala telefonica. Apoi au operat în voie. Ei au tăiat cu flexul seiful de unde au plecat cu aproximativ 16.000 de euro. Jaful a fost descoperit de angajații băncii, când au venit la serviciu.

VOX: "- Ati vãzut ceva ? - stiti ce s-a întâmplat? - De vãzut nu s-o vãzut nimic. Când or venit angajatii bãncii, au vãzut dimineatã cã s-a intrat prin spate pe undeva, nu prin fatã. Azi-noapte spre dimineatã, în rest nu se stie nimic! - La ce orã au venit paznicii? - Dupã 8-8.30, cam asa. - Au observat din sradã sau au intrat înãuntru, nu stiti? - Nu stiu sã vã spun."

ANDREI EMIL, IPJ Timis "Persoane necunoscute au intrat în unitatea bancarã, de unde, dupã ce au tãiat cu flexul un seif s-a scos o sumã de bani. Acum, politistii încearcã sã urmareascã imginile filmate cu camerele de supraveghere ,pentru efectuarea portretului robot si identificarea autorului. (...) Din primele cercetãri, se pare cã acestia au pãtruns prin fortarea uni geam de acces în baie."

Echipa de cercetare a Poliției Timiș așteaptă ca firma care asigura paza agenției să pună la dispoziție înregistrările video, pentru a vedea câte persoane au participat la jaf și pentru a incerca identificarea lor. Este cel de-al treilea jaf la o bancă din Timișoara din ultima perioadă. Pana acum politistii nu i-au prins pe spargatorii celorlalte unitati bancare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2