Date companie
 
 
 
 

Jandarmul din Sibiu, ucis în timpul serviciului, a fost înmormântat cu onoruri militare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inmormantare, ceremonie, jandarm
 

Onoruri militare, la înmormântarea jandarmului sibian, ucis în timpul serviciului! La ceremonie, au luat parte sute de persoane, printre care și oficiali ai Jandarmeriei Române și ai Ministerului de Interne.

AMBIANȚĂ (cum scot sicriul din biserică, muzică tristă)

Oamenii au însoțit cortegiul funerar până la cimitirul Municipal din Sibiu. Rudele, prietenii și colegii spun că tânărul era un om bun și generos.

VOX: "Plăcut. Toți copiii au fost cuminți, și părinții la fel. Chiar nu ne putem explica. Plăcuți, din toate punctele de vedere."

ALEXANDRU COSTEA, purtător de cuvânt, Jandarmeria Sibiu: "Adesea, ne îmbărbăta. Adesea, era binedispus și un promotor în ceea ce privește activitățile noastre profesionale și extraprofesionale."

VOX "Un băiat de nota 10! Îl cunosc de mic copil, până acuma."

VOX: "Un copil excepțional, un om extraordinar, un om de ajutor, săritor la orice, la toți vecinii."

Salvele trase de colegi i-au adus jandarmului un ultim omagiu, în timp ce mama acestuia a primit drapelul României.

AMBIANȚĂ (foc de salve)

Jandarmul, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat de cinci ori, în timpul gărzii efectuate la Consulatul Germaniei din Sibiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Localitatea Godeni, în carantină totală ( 7 Aprilie 2020 )

  Localitate din județul Argeș, în carantină totală! Este vorba de Godeni, aproape de Câmpulung, unde, într-o singură zi, 12 persoane care participaseră la o înmormântare, au fost confirmate pozitiv la testul...

 • Câinele jandarm Pabal a ieșit la pensie ( 1 Februarie 2020 )

  Pabal, câinele jandarm din Covasna, a ieșit la pensie! Ciobănescul german care a lucrat timp de șapte ani alături de jandarmii din Covasna, a ieșit din activitate, iar colegii alături de care a lucrat i-au organizat o ceremonie de rămas bun și l-au medaliat. 

 • Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare ( 28 Decembrie 2019 )

  Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

 • Jandarm împușcat din greșeală, în poligonul din Botoșani ( 18 Octombrie 2019 )

  Jandarm împușcat accidental, de un coleg, în timpul unei exercițiu de tragere! Incidentul s-a produs în poligonul Jandarmeriei din Botoșani. Arma unui jandarm, un pistol cu calibrul de 7,65 milimetri, s-a blocat și, în momentul...

 • Liderii Uniunii Europene, la București ( 11 Ianuarie 2019 )

  Importanți lideri ai Uniunii Europene au venit la București! În cadrul ceremoniei oficiale de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene au fost prezenți președintele Klaus Iohannis, președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, premierul Viorica Dăncilă, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, președintele Consiliului European, Donald Tusk, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2