Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis a verificat call center-ul DSP de la Arena Națională

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Klaus Iohannis, dsp
 

Președintele Klaus Iohannis speră că pandemia se va sfârși până la vara anului 2021! În cadrul unei vizite la call-center-ul DSP București, de la Arena Națională, șeful statului a precizat că numărul de persoane infectate cu SARS CoV-2 începe să scadă de la o zi la alta.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Putem să observăm în ultimele zile, cum am mai spus, dar acum devine din ce în ce mai evident, că măsurile de restricție care au fost luate de Guvern și de autorități încep să dea primele rezultate. Numărul de infectări noi pe zi nu a mai crescut de cel puțin 2 săptămâni. Însă, din păcate vedem că spitalele sunt din ce în ce mai aglomerate. Totuși prea mulți români ajung într-o stare gravă sau foarte gravă în spitale. Medicii noștri, personalul medical, fac minuni, dar haideți să fim solidari, dar haideți să fim solidari cu sutele și miile de voluntari care lucrează cu miile de medici, personal medical care lucrează enorm."

Klaus Iohannis a mai declarat că este mulțumit de ce a văzut la Call Center-ul de la Arena Națională și că lucrurile funcționează destul de bine.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"În total 500 de voluntari lucrează aici și vin în sprijinul activității DSP-ului. Am găsit acum în această tură foarte mulți oameni, și tineri și în plină putere. Am vorbit cu foarte mulți dintre ei și toți sunt hotărâți să își continue treaba. Foarte mulți sunt voluntari, studenți la medicină și am apreciat foarte mult această implicare, îi felicit și sunt convins că ei vor fi foarte buni medici după ce își termină studiile. Implicarea lor este deja extraordinară."

Cât despre anul școlar, Klaus Iohannis a subliniat că întoarcerea elevilor la școală se va putea face atunci când vor putea fi asigurate condiții ca ei să fie în siguranță, ceea ce, în prezent, nu este cazul. Deci copiii și profesorii mai au de așteptat pentru o întoarcere la normalitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Festivalul comunității săsești ( 1 August 2021 )

  Klaus Iohannis, prezent la festivalul comunității săsești din România! Șeful statului a declarat, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului „Săptămâna Haferland”, organizată în satul Criț din județul Brașov, că desfășurarea festivalului reprezintă, pe de-o parte, un pas spre normalitate și pe de altă parte, întărirea cooperării dintre România și Germania.

 • Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la Palatul Cotroceni ( 23 Aprilie 2021 )

  Șeful statului, pe bicicletă, spre Palatul Cotroceni! Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei "Vinerea verde", inițiată de Ministerul Mediului, și a ales să vină cu bicicleta la serviciu.

 • Klaus Iohannis susține că românii au motive de a spera la normalitate ( 7 Aprilie 2021 )

  Mesaj optimist, de la Cotroceni! Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de încurajare, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în ceea ce privește revenirea la normalitate.

 • Klaus Iohannis susține că reîntoarcerea la normalitate este aproape ( 31 Decembrie 2020 )

  Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Anului Nou! Șeful statului a subliniat în urarea sa că reîntoarcerea la normalitate este din ce în ce mai aproape.

 • Emy, dansatoarea pe manele, candidat pentru funcția de inspector D.S.P. ( 20 Noiembrie 2020 )

  Candidatură bizară, la Direcția de Sănătate Publică București! Emy, o tânără dansatoare de manele, apare candidată pentru un post de inspector la D.S.P.. Potrivit B1 TV, dansatoarea, Maria Emylia Florescu pe...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2