Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis le cere românilor să nu vină acasă de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : diaspora, Klaus Iohannis
 

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe românii din Diaspora să nu vină acasă de sărbătorile pascale, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Trebuie să le spunem, cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa practic nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz. Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni? Așadar, transmiteți pe toate canalele: românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători, nu se poate."

Șeful statului i-a mai sfătuit pe toți românii, atât pe cei din țară, cât și pe cei din afara granițelor, să evite pe cât posibil deplasările inutile și să păstreze distanța de minim un metru față de persoanele cu care intră în contact.


Klaus Iohannis le cere românilor să nu vină acasă de Paște

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad ( 3 Aprilie 2020 )

  România are trei focare de COVID-19: Suceava, Arad și Deva! Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Oficialul spune ca 75 la sută din cazurile de infectare sunt persoane cu vârste între 40 și 79 de ani, iar personalul medical reprezintă un procent de 16,2 la sută din cazurile de contaminare.

 • 78.000 de amenzi aplicate până acum, pentru nerespectarea restricțiilor ( 1 Aprilie 2020 )

  Klaus Iohannis, noi declarații la Palatul Cotroceni! Șeful statului a participat la ședința de evaluare și prezentare a măsurilor luate de autorități pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu.

 • De Crăciun, românii din Diaspora au fost alături de șoferii de tir ( 26 Decembrie 2019 )

  COSMINA STOIAN reporter ”Solidaritatea românilor din Diaspora este impresionantă, o dovadă fiind și omenia de care au dat dovadă, de Crăciun. Încă de săptămâna trecută, românii stabiliți în străinătate au postat pe grupuri de Facebook...

 • S-a dat startul alegerilor prezidențiale 2019 ( 8 Noiembrie 2019 )

  A început votul pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, în Diaspora! Românii din străinătate pot vota timp de trei zile, în cele 835 de secții deschiseîn acest scop. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe...

 • Moțiunea de cenzură a fost aprobată ( 10 Octombrie 2019 )

  Guvernul Dăncilă a căzut! Moțiunea de cenzură inițiată de Opoziție a fost adoptată de către Parlament cu 238 de voturi 'pentru'.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2