Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis susține că românii au motive de a spera la normalitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2021
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Klaus Iohannis, normalitate
 

Mesaj optimist, de la Cotroceni! Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de încurajare, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în ceea ce privește revenirea la normalitate.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Astăzi avem motive reale de optimism și speranța intrării într-o nouă normalitate, pentru că avem la dispoziție vaccinurile COVID. Imunizarea populației prin vaccinare rămâne singurul instrument viabil de a opri pandemia, dar sunt necesare eforturi comune susținute pentru a ține virusul sub control până la atingerea unor niveluri ridicate de acoperire vaccinală."

Șeful statului subliniază că respectarea măsurilor de protecție sanitară este esențială pentru redeschiderea economiei și pentru reluarea activităților normale ale populației.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Sistemele de sănătate din lumea întreagă se află sub o presiune teribilă, iar acceptarea și respectarea măsurilor sanitare de către toți cetățenii rămân puncte critice și reprezintă dovezi de responsabilitate și maturitate ale fiecăruia dintre noi. Redeschiderea sustenabilă și în condiții de siguranță a societăților și a economiilor noastre nu poate fi posibilă fără respectarea acestor măsuri."

În plus, Klaus Iohannis a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește efectele grave ale schimbărilor climatice asupra sănătății publice. Șeful statului a precizat că schimbările climatice alterează condițiile ecologice, astfel încât crește riscul bolilor transmise prin apă, insecte și animale și cere autorităților să ia măsuri în privința combaterii acestui fenomen.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2