Date companie
 
 
 
 

La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : aniversare, facultate, Autovehicule Rutiere
 

Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

GHEORGHE FRĂȚILĂ, profesor universitar
”Noi am organizat un eveniment aniversar, trebuie să le mulțumim celor au făcut posibil acest moment.”

VIOREL MICULA, absolvent secția Autovehicule Rutiere
"Cu ocazia a 60 de ani de la înființarea Secției de Autovehicule Rutiere din cadrul Facultății de Transporturi, transmit un sincer și călduros "La mulți ani!", celor care au creat și duc mai departe una dintre cele mai importante ramuri ale industriei românești. La ceas aniversar, vreau să mulțumesc foștilor profesori, precum și celor care au făcut posibil acest eveniment. Un gând de recunoștință întregului corp profesoral al Secției de Autovehicule Rutiere din cadrul Facultății de Transporturi din Institutul Politehnic București. Și în mod special, vreau să îi transmit acest gând de recunoștință și domnului profesor Gheorghe Frățilă. Totododată salut pe toți colegii mei de facultate, și mă bucur că am avut ocazia să schimb amintiri cu Radu Zilișteanu, cu Sorin Geamănu, "

RADU ZILIȘTEANU, absolvent secția Autovehicule Rutiere
"Această întâlnire a avut drept scop sublinierea importanței pe care specialitatea Autovehicule rutiere o are în învățământul tehnic românesc și importanța pe care o va avea în continuare."

MIHNEA COSTOIU, rector, Universitatea Politehnică București
”Școala de autovehicule din România s-a dezvoltat pe structura acestui departament...... în acest departament.”

ECATERINA ANDRONESCU, președinte Senat Universitatea Politehnică
”Această facultate nu ar putea să fie astăzi ceea ce este fără contribuția profesorilor......... 30 mii de studenți 15 facultăți.”

PĂUN ANTONESCU, profesor universitar
"Pe parcursul dezvoltării acestei facultăți, în mod deosebit al al acestei secții........... de autovehicule rutiere."

MIRON MITREA, absolvent secția Autovehicule Rutiere
”Este o facultate modernă, practi, ea a apărut acum 60 de ani.... deci și această facultate este importantă.”

MIHAI MIHĂIȚĂ, absolvent secția Tehnologia transportului feroviar
”Să aibă în continuare succese deosebite, datorită........... un mare rol în dezvoltarea economică a țării.”

Cu ocazia aniversării celor 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere au fost înmânate diplome onorifice, iar la final a fost dezvelită placa comemorativă.

AMBIANTA inmanare diplome

Facultatea Transporturi organizează și gestionează, în prezent, activitățile de instruire, cercetare universitară și inovare tehnologică prin intermediul a patru departamente de specialitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • Corina Chiriac, la ceas aniversar ( 26 Octombrie 2019 )

  Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. 

 • Teodorovici vrea să oblige studenții să lucreze în țară, după facultate ( 22 Iulie 2019 )

  Eugen Teodorovici vrea să oblige studenții să lucreze câțiva ani în țară, după facultate! Ministrul Finanțelor a declarat în cadrul unei emisiuni TV, că statul investește foarte mult în studenți, iar la finalul studiilor, majoritatea...

 • Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani ( 19 Iulie 2019 )

  Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir.

 • Concert aniversar Azur, la Sala Palatului ( 27 Martie 2019 )

  Patru decenii de Azur! Îndrăgita formație marchează aniversarea celor 40 de ani de activitate cu un mega-concert, sub genericul ”Petrecere la Palat”, ultimul pe care trupa fondată de Nelu Vlad îl va mai susține. Azur va concerta la Sala Palatului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2