Date companie
 
 
 
 

La ZOO Craiova, animalele se incalzesc la gura sobei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, incalzire, sobe, animale, gradina, zoologica
 

Animalele de la Grădina Zoologică din Craiova își duc povestea mai departe la gura sobei, din cauza faptului că instituția nu beneficiază de sistem centralizat de încălzire.

AMBIANTÃ (agitatie cusca lei)

În Grădina Zoologică din Craiova trăiesc aproximativ 50 de specii de animale, însă doar maimuțele, leii, papagalii, struții și tigrii se bucură de căldură pe timpul iernii.

ION COJOCARU, director, Zoo Craiova "Când afarã temperatura este scãzutã cum a fost dimineatã, -10 grade, facem focul ca sã ajungã în interior la 20 de grade. Încãlzirea o asigurãm prin sobe cu lemne!"

VICTOR CHIRA, îngrijitor "Dacã este ger bãngãm non-stop, nu se opreste deloc focul! -Câte kilograme de lemne bãgati pe zi? -Între 300 si 500. Avem depozit aici la întreprindere. Le spargem si le facem focul!"

AMBIANtà (maimuta): "Hai, Benji!"

Costul lemnele folosite pentru încălzirea animalelor se ridică la aproximativ 500 de lei pe lună.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O Dacia 1300, transformată într-o adevărată limuzină, de un elev ( 24 Decembrie 2019 )

  Bătrâna Dacie, transformată în limuzină! Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat mașina bunicilor săi într-o „bijuterie”, un autoturism care poate concura cu mașinile moderne de astăzi. Dacia 1300, veche...

 • Iohannis și Dăncilă, atacuri și replici ( 21 Septembrie 2019 )

  Președintele Klaus Iohannis, oltean pentru o zi! Prezent la Adunarea Regională a organizațiilor PNL, organizată la Craiova, șeful statului a susținut un discurs în care promisiunile pentru o Românie normală s-au împletit...

 • Cruzime fără limite: cățel târât cu mașina, în Neamț ( 7 Mai 2019 )

  Imagini revoltătoare în localitatea Agapia din județul Neamț! Un bărbat a târât un câine cu mașina fără niciun pic de milă. Patrupedul era strâns cu o frânghie de gât și tras pe șosea. 

 • PetExpo propune jocuri, concursuri cu premii și ședințe foto ( 13 Aprilie 2019 )

  Toate animăluțele și-au dat întâlnire la Romexpo, la PetExpo! La ediția cu numărul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul târgului, precum și reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședințe foto și multe alte surprize.

 • O fetiță din Craiova, printre cei mai deștepți oameni din lume ( 7 Aprilie 2019 )

  Timeea Petrescu, o fetiță de 12 ani, originară din Craiova, printre cei mai deștepți oameni din lume! Timeea, care locuiește de la vârsta de 4 ani împreună cu părinții, la Londra, a fost acceptată de curând în organizația Mensa...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2