Date companie
 
 
 
 

Lansarea orasului chinezesc la Afumati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emil boc, oras chinezesc, lansare, afumati, investitori
 

Aplauze si plecaciuni pentru premierul Emil Boc. Asa a fost primit seful Executivului la Afumati. Cei care l-au întâmpinat cu atâta caldura nu erau nicidecum români, ci chinezi stabiliti în tara noastra. Evenimentul de la Afumati a marcat lansarea orasului chinezesc.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Buna ziua, ni hau! Se spune la noi ca daca vine ploaia la deschiderea unui obiectiv va fi un mare succes."

Premierul le-a oferit drept sfat chinezilor o idee pe care Guvernul sau nu prea a aplicat-o: sa investeasca.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Cei care investesc în perioada de criza vor fi principalii câstigatori dupa ce România si lumea va iesi din criza."

În prima etapa a proiectului au fost finalizate 5 linii de magazine de tip showroom, amenajate în 9 hale care cuprind 350 de spatii comerciale moderne. Pâna în februarie 2011, vor fi construite înca trei hale.

Investitia se ridica la suma de 41 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" ( 4 Martie 2021 )

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Spectacolul de televiziune „Start Show România”, lansat, mâine, pe Național TV ( 19 Septembrie 2020 )

  „Start Show România„ în prag de lansare! Mâine, la ora 13:00, noul spectacol de televiziune marca Național TV intră în casele dumneavoastră cu voia bună, muzica live și umorul de calitate. Noul decor instalat...

 • Volumul „Covid colivia noastră”, lansat la Academia Română ( 10 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, astăzi, la Academia Română! Personalități din lumea culturală și din mediul academic au participat la lansarea volumului „Covid, colivia noastră”. Volumul „Covid, colivia noastră” a luat naștere...

 • Incendiul uriaș, la un depozit din Afumați ( 6 Mai 2019 )

  Incendiu uriaș, la un spațiu comercial din Afumați! Focul a izbucnit, în această după-amiază, și a cuprins o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu circa 30 de autospeciale de stingere și cu patru autoscări.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2