Date companie
 
 
 
 

Lansarea orasului chinezesc la Afumati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emil boc, oras chinezesc, lansare, afumati, investitori
 

Aplauze si plecaciuni pentru premierul Emil Boc. Asa a fost primit seful Executivului la Afumati. Cei care l-au întâmpinat cu atâta caldura nu erau nicidecum români, ci chinezi stabiliti în tara noastra. Evenimentul de la Afumati a marcat lansarea orasului chinezesc.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Buna ziua, ni hau! Se spune la noi ca daca vine ploaia la deschiderea unui obiectiv va fi un mare succes."

Premierul le-a oferit drept sfat chinezilor o idee pe care Guvernul sau nu prea a aplicat-o: sa investeasca.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Cei care investesc în perioada de criza vor fi principalii câstigatori dupa ce România si lumea va iesi din criza."

În prima etapa a proiectului au fost finalizate 5 linii de magazine de tip showroom, amenajate în 9 hale care cuprind 350 de spatii comerciale moderne. Pâna în februarie 2011, vor fi construite înca trei hale.

Investitia se ridica la suma de 41 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • "Un interior glisant", de Gheorghe Vidican, la Gaudeamus ( 18 Noiembrie 2018 )

  Celebrul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Un interior glisant" la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi.

 • Un profesor bihorean va lansa “Biblia fotbalului” - Mondialele, de la Montevideo la Moscova ( 10 Noiembrie 2018 )

  Un profesor bihorean lansează “Biblia fotbalului”! Joi, 15 noiembrie 2018, orele 16,00 în Sala Traian Moșoiu a Primăriei Municipiului Oradea va avea loc lansarea cărții cu titlul “Mondialele, de la Montevideo la Moscova”, scrisă de profesorul Constantin Butișcă. Autorul prezintă detalii despre toate cele 900 de meciuri de la Campionatele Mondiale de fotbal desfășurate între 1930 și 2018. Totodată, prezintă date despre jucătorii care s-au remarcat la aceste meciuri, și mai ales partidele României la cele 7 ediții la care a participat și naționala.

 • Forumul Investitorilor în Franciză 2018 ( 1 Noiembrie 2018 )

  Sute de francizori, francizați și potențiali parteneri de business și-au dat întâlnire la București, la Forumul Investitorilor în Franciză, un eveniment aflat la a doua ediție. Evenimentul a atras, în primul rând, antreprenori români...

 • Investitorii străini cer stoparea ordonanțelor de urgență ( 4 Octombrie 2018 )

  Consiliul Investitorilor Străini cere guvernului Dăncilă să oprească practica tot mai frecventă de a adopta prin Ordonanțe de Urgență măsuri radicale și cu efecte majore în economie. Consiliul solicita executivului printr-un...

 • Portalul ro-alert.ro, dedicat sistemului de avertizare a populației în situații de urgență, a fost lansat sâmbătă ( 15 Septembrie 2018 )

  Portalul ro-alert.ro, dedicat sistemului de avertizare a populației în situații de urgență, a fost lansat astăzi! Anunțul a fost făcut șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 18 Ian. 2019

1 EUR = 4.6975 RON
0.0085
1 USD = 4.1192 RON
0.0066
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2