Date companie
 
 
 
 

Lansarea orasului chinezesc la Afumati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emil boc, oras chinezesc, lansare, afumati, investitori
 

Aplauze si plecaciuni pentru premierul Emil Boc. Asa a fost primit seful Executivului la Afumati. Cei care l-au întâmpinat cu atâta caldura nu erau nicidecum români, ci chinezi stabiliti în tara noastra. Evenimentul de la Afumati a marcat lansarea orasului chinezesc.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Buna ziua, ni hau! Se spune la noi ca daca vine ploaia la deschiderea unui obiectiv va fi un mare succes."

Premierul le-a oferit drept sfat chinezilor o idee pe care Guvernul sau nu prea a aplicat-o: sa investeasca.

EMIL BOC - premierul Romaniei : "Cei care investesc în perioada de criza vor fi principalii câstigatori dupa ce România si lumea va iesi din criza."

În prima etapa a proiectului au fost finalizate 5 linii de magazine de tip showroom, amenajate în 9 hale care cuprind 350 de spatii comerciale moderne. Pâna în februarie 2011, vor fi construite înca trei hale.

Investitia se ridica la suma de 41 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiul uriaș, la un depozit din Afumați ( 6 Mai 2019 )

  Incendiu uriaș, la un spațiu comercial din Afumați! Focul a izbucnit, în această după-amiază, și a cuprins o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu circa 30 de autospeciale de stingere și cu patru autoscări.

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 • Piatra Neamț, gazdă primitoare ( 19 Martie 2019 )

  Orașul Piatra Neamț, gazdă primitoare pentru Național FM! Primul care s-a bucurat de prezența noului post de radio din oraș a fost chiar primarul Dragoș Chitic, care a dorit să ureze echipei Național FM, un călduros bun venit.

 • Pietrenii pot asculta programele Național FM pe frecvența 100,7 FM ( 19 Martie 2019 )

  Debut cu dreptul pentru Național FM la Piatra Neamț! Pietrenii prezenți la concertul de excepție organizat în cinstea lansării noii frecvențe le-au spus realizatorilor emisiunilor Național FM ce muzică își doresc să asculte, de aici înainte. Pe scenă au urcat, rând pe rând, artiști de excepție, precum Valy Stoleru Band, Andreea Antonescu, Pepe sau trupa Proconsul.

 • Programul Prima Casă 2019, la start ( 1 Martie 2019 )

  Programul Prima Casă 2019 a fost lansat astăzi! Anunțul a fost făcut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Nivelul plafonului a rămas identic cu cel din 2018.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2