Date companie
 
 
 
 

Liderul PD-L Pechea a fost bătut și jefuit de doi bărbați în centrul Galațiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pd-l, lovit si jefuit, razbunare mafiota
 

Seful filialei PD-L din comuna galateana Pechea a fost lovit de doi indiviz si jefuit de doua mii de lei în plină stradă. Incidentul s-a produs chiar in centrul Galațiului. Omul politic a fost internat o zi în spital, iar Politia face acum verificări. Politicianul consideră că este victima unei răzbunări mafiote si consideră că agresorii au actionat la comandă.

MARIAN MECA, liderul PD-L Pechea: "Au tăbărât pe mine, i-am vãzut o fracțiune de secundã, si-au tras glugile si au sãrit pe mine. Înainte de a mã apropia, s-au uitat la o fotografie, si-au pus glugile si m-au atacat."

dr. NICOLAE BACALBASA, purt. de cuv. SJU Galați: "Domnul e si sef la un partid, forþa acelui partid e mai degrabã la buzunar decât la cap, asa cã s-ar putea sã fi dat într-o directie gresitã."

Cazul e cercetat de Politie, dar, pana acum, nu a identificat vreun suspect. Politicianul bătut a fost proprietarul retelei de cablu din Pechea. Acum, el are un restaurant si mai multe magazine in localitatea natala si în Galati.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • PD-L, între candidaturile lui Boc și Blaga ( 14 Martie 2011 )

  Democrat-liberalii au intrat în linie dreaptă pentru alegerile interne. Lupta se va da intre actualul presedinte al partidului, Emil Boc si secretarul general din PD-L, Vasile Blaga. Fostul ministru de Interne a ezitat să facă un anunț oficial al candidaturii sale la sefia formatiunii.

 • Emil Boc nu se teme de eventuala sa schimbare din fruntea Guvernului ( 12 Martie 2011 )

  Premierul Emil Boc privește cu încredere întâlnirea, de duminică, dintre membrii PD-L și președintele Traian Băsescu, în urma căreia s-ar putea lua decizia numirii unui prim-ministru tehnocrat. Boc a refuzat să dezvăluie dacă va candida sau nu pentru un nou mandat la șefia PD-L.

 • Premierul și grupurile parlamentare discută despre asumarea răspunderii pe Codul Muncii ( 21 Februarie 2011 )

  Premierul Emil Boc discută cu grupurile parlamentare despre asumarea răspunderii pe Codul Muncii. Coaliția de la putere a propus adoptarea acestui act normativ prin procedura raspunderii guvernamentale. De aceea, seful Executivului s-a întâlnit luni cu parlamentarii minorităților naționale. De marti, vor urma la discutii cei din UDMR, UNPR si PD-L, dar si partenerii sociali.

 • Se reiau alegerile la CSM ( 25 Ianuarie 2011 )

  Alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii vor fi reluate! Curtea Constituțională a admis, marți, cele doua contestații depuse de PD-L.

 • Senatorul PD-L Mircea Banias, pus sub acuzare de DNA ( 21 Decembrie 2010 )

  Senatorul PD-L de Constanta Mircea Banias a fost pus oficial sub acuzare de DNA. El este învinuit de favorizarea infractorului în dosarul unei presupuse evaziuni fiscale de 60 de milioane de euro de la Uzina Reșița.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2