Date companie
 
 
 
 

Senatorul PD-L Mircea Banias, pus sub acuzare de DNA

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pd-l, evaziune fiscala, senator pus sub acuzare de DNA, Mircea Banias, 60 de milioane de euro
 

Senatorul PD-L de Constanta Mircea Banias a fost pus oficial sub acuzare de DNA. El este învinuit de favorizarea infractorului în dosarul unei presupuse evaziuni fiscale de 60 de milioane de euro de la Uzina Reșița.

prin telefon: MIRCEA BANIAS - senator PD-L: "Resping acuzatiile formulate de procurorul DNA. Nu aveam cum sã favorizez un anumit infractor. Singurul lucru pe care pot sã îl declar fãrã niciun fel de retinere este faptul cã nu îi cunosc, nu i-am vãzut în viata mea, nu mi-au solicitat niciun fel de sprijin si nu am intervenit niciodatã pentru niciunul dintre ei. Nicãrieri, la nicio autoritate . Prefer sã consider cã este o eroare, o gresealã."

Senatorul PD-L a fost pânã acum cinci ani directorul administratiei portului maritim Constanta si este acuzat cã ar fi intervenit pentru urgentarea exportului a patru motoare electrice cumpãrate de firma unui om de afaceri libanez de la Uzina Resita. Nu este singurul nume important care apare în acest dosar. Potrivit newsin si numele sefului ANAF, Sorin Blejnar, ar fi fost pomenit de procurorul care ancheteazã acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul sef al SIPI Constanta, Dan Secãreanu, si alte sapte persoane rãmân în arest ( 14 Iulie 2012 )

  Fostul sef al Serviciului de Informatii si Protectie Internã Constanta, Dan Secãreanu, si alte sapte persoane din dosarul evaziunii fiscale de peste 15 milioane de euro rãmân în arest. Fostul sef al Vãmilor, Viorel Comãnitã, va fi cercetat în libertate, însã cu interdictia de a pãrãsi tara, potrivit deciziilor Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

 • Combaterea evaziunii fiscale la alcool si vegetale - prioritate a Executivului ( 9 Martie 2012 )

  Combaterea evaziunii fiscale la alcool si vegetale - un punct important pe agenda noului Executiv. Ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi, a anuntat masuri ferme pentru eradicarea acestui fenomen care, an de an, pagubeste bugetul statului cu peste 15 miliarde de euro.

 • Descinderi ale oamenilor legii la comercianții din stațiile de metrou ( 3 Noiembrie 2011 )

  Evaziune fiscală la metrou. În doar câteva ore, polițiștii au confiscat marfă în valoare de 200 de mii de lei și suma de aproape aproape 3 mii de lei, care nu apăreau în contabilitate. Acțiunea coordonată de Serviciul de Investigare a Fraudelor, Poliția Metroului și ITM i-a vizat pe comercianții care fac evaziune fiscală sau care vând mărfuri contrafăcute.

 • Liderul PD-L Pechea a fost bătut și jefuit de doi bărbați în centrul Galațiului ( 17 August 2011 )

  Seful filialei PD-L din comuna galateana Pechea a fost lovit de doi indiviz si jefuit de doua mii de lei în plină stradă. Incidentul s-a produs chiar in centrul Galațiului. Omul politic a fost internat o zi în spital, iar Politia face acum verificări. Politicianul consideră că este victima unei răzbunări mafiote si consideră că agresorii au actionat la comandă.

 • Senatorul Mircea Banias rămâne cu interdicția de a părăsi țara ( 2 Iunie 2011 )

  Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca senatorul PD-L Mircea Banias, singurul inculpat din dosarul "Vama Agigea" cercetat în stare de libertate, să rămână cu interdicția de a părăsi țara. Instanța Supremă a respins plângerea parlamentarului împotriva ordonanței emise de procurorii anticorupție în urmã cu o săptămână.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2