Date companie
 
 
 
 

Localnicii comunei Șoimi din judetul Bihor se tem cã li se darama podul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, podul, soimi, camioane, putrezit, ruginit
 

Localnicii comunei Șoimi, din județul Bihor, traiesc in permanenta, cu teama de izolare! Și asta din cauza că peste podul pe care se face accesul în localitate, trec zilnic zeci de camioane încarcate cu piatra. Podul putrezit si ruginit, care nu suporta greutăți mai mari de șase tone, se poate darama în orice moment.

VOX "Știți cum ne ține? Pânã merge acolo o mașinã, cu totul, atâta ține!"

VOX "Eu cred cã o sã cad în Criș dacã mai circulã mult ãștia cu piatrã pe aici, dar n-avem ce face. Asta-i situația!"

AMBIANȚÃ "Nu se mai intereseazã nimeni de el, se intereseazã numai sã ia banii de la patroni, banii aceia ar trebui sã se foloseascã comuna de ei, satul ãsta."

VOX "-Șefu, nu-s probleme cu greutatea asta? Nu vã temeți c-o sã se rupã o datã și o sã cãdeți în Criș? -Nu, cã-s podele groase, noi le și reparãm."

VOX "Nu-l mai reparã nimeni, tot l-au pus în reparație de vreo doi-trei ani și nici la ora actualã nu se ocupã nimeni de el."

Localnicii spun cã primarul nu s-a ținut de promisiunea pentru care l-au votat și anume sã construiascã un nou pod.

EUGEN IOVAN, primar, com. Soimi, jud. Bihor "Contravaloarea podului nou este în jur de 13-14 miliarde, dar acum prin dispoziție de șantier și cu celelalte culeie acum va fi mai mare. Guvernul niciun ban, din fonduri proprii!"

Edilul mai spune cã s-a atribuit deja și licitația, dar au apãrut probleme tehnice, care presupun cheltuieli în plus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2