Date companie
 
 
 
 

Locuitorii de pe o stradă din Curtea de Argeș, blocați în curți, din cauza asfaltării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, curtea, locuitori, asfaltare, strada, blocati, constructori
 

Zeci de oameni din Curtea de Argeș nu mai pot ieși din curți, din cauza unor lucrări de reabilitare la o stradă principală din oraș. Constructorii au înălțat deja drumul cu mai bine de 40 de centimetri și urmează să pună și asfaltul. Oamenii sunt revoltați și le-au cerut socoteală. Constructorii le-au dat imediat răspunsul: nu se vor abate de la proiect și vor continua lucrările la drum ca și până acum!

AMBIANȚĂ "Ăsta e nivelul. Eu am deja canalizare făcută și le-am spus: domne, nu vă mai înălțați, că noi cum mai deschidem. Au spus că nu-i interesează, că ei își fac proiectul."

AMBIANȚĂ "Uitați diferența! Dacă mai pune și bordura e cât casa."

Localnicii spun că drumul supraînălțat va provoca, la prima ploaie, și inundații, pentru că lucrătorii au acoperit șanțurile de scurgere.

VOX "E foarte mult înălțat, noi o să fim total inundați. E dealul de sus, o să vină toată apa la noi. Dar chiar cine a făcut proiectul a fost atât de tâmpit, ca să ne aducă în halul ăsta."

VOX "Viitura când o să vină din deal o să vină toată în curte. Trebuia făcută o rigolă ceva."

VOX "Facem protest, intrăm în greva foamei, că altceva nu avem ce face."

Reabilitarea acestui drum costă 47 de milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene. Constructorii spun că strada va trebui dată în folosință pe 1 septembrie, altfel vor pierde finanțarea.

VOX "Știu, dar problema e că noi respectăm proiectul și totul e făcut conform proiectului, la cotă. Știu că sunt nelămuriri."

Același răspuns a venit și din partea beneficiarului lucrării, care este Primăria din Curtea de Argeș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2