Date companie
 
 
 
 

Lucrări în grafic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Lucrari infrastructura Ilfov
 

Evoluție în grafic a lucrărilor la pasajul Domnești. CNAIR anunță finalizarea armării plăcii de supra-betonare și turnarea plăcilor de beton pe segmentul de sud-est aferent inelului central. De asemenea, s-a finalizat montarea predalelor și a început realizarea armăturii pe ultimul segment, dintre cele 6 ale inelului central. Pasajul Domnești este al doilea din cele cinci pasaje aflate în construcție pe Centura Capitalei care ar putea fi deschis circulației la sfârșitul anului acesta, după cel de la Mogoșoaia.

Și în orașul Bragadiru a fost dat startul în această săptămâna unor proiecte extrem de importante pentru comunitate. Este vorba de asfaltarea și reabilitarea unor străzi pe care se circula foarte greu, mai ales după precipitații. Primele lucrări au fost demarate pe străzile Diamantului și Gladiolelor, unde au fost și demontați stâlpii de electricitate care au creat mari probleme în trecut.

VOX: "Ne bucurăm foarte mult, ne-am săturat, măcar până în toamnă să ne ducem și noi copilul să poată să meargă frumos la școală. Ne-am săturat de noroaie și de tot ce a fost aici. S-a ținut de promisiune a zis că anul acesta face drumul, să sperăm că așa se întâmplă. "

VOX: "E adevărat că nu se pot face toate deodată dar cât de cât să se vadă că se mișcă ceva."

Edilul orașului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunțat că termenul de execuție a lucrărilor de modernizare derulate aici va fi de 3 luni. Acesta a mai precizat că, după asfaltare, va fi realizat și un nou sistem de colectare a apelor pluviale care să împiedice producerea inundațiilor.


Lucrări în grafic

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2