Date companie
 
 
 
 

Lucrările de asfaltare dintre Sinaia și Comarnic pun nervii șoferilor la încercare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cozi, dn1, asfaltare
 

Călătorie de coșmar, pentru șoferii care au circulat în noaptea de marți spre miercuri pe DN1. Pe tronsonul dintre Sinaia și Comarnic au început lucrările de asfaltare și reabilitare, iar conducătorii auto au fost nevoiți să aștepte ore întregi la cozi kilometrice, pentru a-și putea continua drumul. Cei mai nervoși au fost navetiștii din zonă. Oamenii au rămas ore întregi în stradă, pentru că microbuzele nu au mai avut unde să oprească pentru a-i prelua.

VOX
"Ați rămas pe jos? Da. Nu a oprit mașina de Breza să ne ia. Din ce cauză? Că se toarnă asfalt. Noaptea, că ziua dorm. Normal că ne afectează, stăm aici două ore în stradă. Cu ce ajungeți acasă? Nu știu dom'le."

Autoritățile au decis să toarne asfalt pe timp de noapte, pentru că atunci traficul pe DN1 este mai redus. Șoferii sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare, pâna ce toți cei 10 km de șosea vor fi asfaltați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cozi pentru plata taxelor ( 19 Mai 2020 )

  La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. 

 • Plan de eliminarea a cozilor de la Fisc, cu ajutorul unui click ( 22 Decembrie 2019 )

  Cozile de la ghișeele Fiscului, eliminate cu ajutorul unui simplu click pe dispozitivele mobile! Ministrul Finanțelor Florin Cîțu dezvăluie un astfel de plan, într-o postare pe Facebook. Se urmărește, astfel, modernizarea...

 • Incendiu uriaș, la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu ( 16 Martie 2019 )

  Incendiu de proporții, la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu! Focul a cuprins, vineri seară, câmpul de la ieșirea din Făgăraș oraș, în apropierea Drumului Național 1. Norul de fum dens a redus la minimum vizibilitatea, motiv pentru care...

 • Românii au luat cu asalt direcțiile de taxe și impozite din prima zi lucrătoare ( 3 Ianuarie 2019 )

  Cozi mari pentru plata taxelor! Prima zi lucrătoare din 2019 a început cu aglomerație la Direcțiile de Taxe și Impozite Locale, dar și la Administrațiile Financiare din toată țara. Oamenii au făcut cozi încă de dimineață pentru a-și plăti dările către stat.

 • Cozi interminabile la ghișeele "CFR Călători" ( 25 Iunie 2018 )

  La mai bine de un an și jumătate de la dobândirea gratuității transportului cu trenul, studenții și elevii nu își pot achiziționa biletele online. Iar cozile de de la ghișee rămân interminabile. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2