Date companie
 
 
 
 

Cozi pentru plata taxelor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cozi, taxe
 

La câteva zile după ridicarea stării de urgență, românii dau năvală să-și plătească dările către stat. În Capitală, zeci de persoane bucureșteni s-au așezat la coadă, la primele ore ale dimineții, în fața Direcției de taxe și impozite a Sectorului 6. Oamenii au putut intra în instituție numai dacă purtau măști de protecție, și doar după ce un funcționar le-a măsurat temperatura. Au stat la coadă câteva ore bune. Unii dintre ei au spus că nu se pricep să facă plățile online, iar alții că preferă să achite personal pentru că această modalitate li se pare mai sigură.

VOX 1 00.00 - 00.19 "Ce vrei să îți plătești? Taxe și impozite, la magazin. Ai încercat să le plătești online? Da! Nu merge! Este aplicația blocată sau cum? Nu știu, nu mi le dă că am mai multe, sunt conturi diferite și nu mi le dă."

VOX 2 00.06 - 01.17 "Ce aveți de plătit? Taxe, impozite. La mașina, la casă, la firmă? Casă, parcare. Ați încercat să le plătiți online? Am încercat și nu am reușit, eu. Poate alții, nu știu. "

VOX 3 00.04 - 00.29 "Să plătim datoriile veșnice către stat, suntem îndatorați. De cât timp stați la coadă de vreo jumătatea de oră, cred că stau vreo 2 ore. Ați încercat să le plătiți online? Nu doamnă că nu le am cu astea cu online, eu stau la doi pași aici."

VOX 4 00.03 - 00.33 "De cât timp stați dvs la coadă? De o oră, dna! Ce aveți de plătit? Impozitul casei. Ați încercat să îl plătiți online? Nu am posibilitate. În anii trecuți cum era? Mult mai bine, deci nu erau cozile acestea. Acum păstrează oamenii distanțarea socială? Oricum cine are cei șapte ani de acasă, da, au înțeles, cine nu, nu."

Cozi au fost și la Direcțiile și Taxe și Impozite din celelalte sectoare ale Bucureștiului.


Cozi pentru plata taxelor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Platformă digitală, pentru interacțiunea dintre bucureșteni și administrația publică ( 12 August 2020 )

  Se pare că pandemia de COVID-19 are și efecte bune, în sensul că pune în mișcare administrația publică, pe calea digitalizării. Astfel, Primăria Generală a Municipiului București a lansat platforma www.pmb.ro, prin...

 • Diplomele românilor pentru studii în străinătate, echivalate gratuit ( 8 Februarie 2020 )

  Românii care au studiat în străinătate își vor putea echivala gratuit diplomele în țară! Astfel, cetățenii români care vor să se întoarcă în țară, se pot angaja sau își pot continua studiile fără a mai plăti aceste taxe.

 • Plan de eliminarea a cozilor de la Fisc, cu ajutorul unui click ( 22 Decembrie 2019 )

  Cozile de la ghișeele Fiscului, eliminate cu ajutorul unui simplu click pe dispozitivele mobile! Ministrul Finanțelor Florin Cîțu dezvăluie un astfel de plan, într-o postare pe Facebook. Se urmărește, astfel, modernizarea...

 • Atenționare de călătorie pentru Ungaria ( 10 August 2019 )

  Avertizare de călătorie in Ungaria! Cetățenii români care doresc să călătorească în țara vecină sau o tranzitează sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil, începând...

 • Protestul taximetriștilor ( 13 Februarie 2019 )

  Protest de amploare al taximetriștilor, în Capitală! Sute de șoferi și-au adus taxiurile în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului. Ei au acuzat ilegalitățile practicate de platformele online de transport și au solicitat modificarea legii taximetriei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2