Date companie
 
 
 
 

Magia sărbătorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targ S6
 

AMBIANȚĂ ”1, 2, 3, 4, 5 și, împreună cu mine, Tiribam-Tiribum, luminile să se aprindă acum! Wooow!”

Târgul ”West Side Christmas Market” și-a deschis porțile vineri-seară, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, în prezența a mii de oameni. Gașca Zurli a dat tonul distracției, iar organizatorii au pregătit un impresionant foc de artificii. Nu este un simplu parc tematic de Crăciun, ci este locul în care sărbătorile de iarnă prind un nou sens. Târgul are cea mai mare perdea luminoasă din România, de peste 100 de metri, ridicată la mai mult de 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează parcul. Momentele artistice, atelierele tematice, dar și gustoasele preparate tradiționale fac deliciul vizitatorilor, indiferent de vârstă.

VOX ”Pregătim pomana porcului, pregătim ceafă de porc, pastramă de oaie, pregătim cârnați de porc, toate sunt făcute de noi. Numai mâncare românească.”

VOX ”Avem un demisec foarte bun, aromat, după rețeta noastră. Sperăm să placă tuturor.”

VOX ”La noi, aici, este o croazieră. Noi facem patiserie românească. Facem și o patiserie orientală. Am pregătit niște corăbioare, cum se făceau înaine cu fistic, cu nucă și curmale. Le-am făcut fără zahăr. Avem o ciocolată de casă foarte bună, numai cu ingrediente naturale. Am pregătit prăjitura Crăciunului, cum îi spunem noi că este verde cu fistic și celelalte nuci practic reprezintă globulețele din brad.”

VOX ”Îmi place că e scena, foarte frumoasă e și că târgul acesta de Crăciun, aici în Moghioroș, e foarte frumos.”

VOX ”Foarte frumos!”

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 București ”Am luat decizia să nu îl organizăm noi ca orice altă primărie, ci să facem un parteneriat cu un privat, care el a băgat toți banii și își asumă toată investiția, până la urmă. Deci, pentru noi nu a fost un efort financiar semnificativ. De fapt, nu a existat deloc. Asta este rețeta de succes. Primăria nu trebuie să cheltuie bani publici pe astfel de evenimente, după care să recupereze, poate, un sfert sau maxim o treime și trebuie să apeleze la profesioniști. Deci, văd că este foarte atractiv. Oamenii sunt extrem de fericiți cu ceea ce au găsit aici. Eu sunt fericit, dacă ei sunt fericiți, evident.”

VOX ”Foarte frumos din partea primăriei, că anul acesta chiar a depășit toate așteptările. Focuri de artificii, petreceri pentru copii organizate. Totul arată așa cum ar trebui să arate în orice țară europeană.”

Timp de o lună, până în 27 decembrie, ”West Side Christmas Market” va fi locul în care bucureștenii își vor putea petrece timpul liber, alături de prieteni și familie. În fiecare weekend, pe scena din Parcul Drumul Taberei vor urca artiști și formații muzicale. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, între orele 12:00-23:00, iar intrarea este liberă.

(AMBIANȚĂ ARTIFICII)


Magia sărbătorilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2