Date companie
 
 
 
 

Mai multe familii din localitatea ieșeană Scobâlteni trăisc cu frica că ar putea rămâne fără case din cauza stâlpilor vechi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furtuna, case, stalpi
 

Situație dificilă pentru multe familii dintr-o comună ieșeană! Oamenii trăiesc cu teama că la o furtună mai puternică ar putea rămâne fără case. Și asta din cauza stâlpilor de iluminat vechi de zeci de ani. Mulți dintre ei sunt înclinați peste case și s-ar putea prăbuși din cauza vântului puternic. 

AMBIANȚĂ: "Stâlp lemn putred, foarte înclinat, stă să cadă pe casă." 

AMBIANȚĂ: "Îl vedeți în ce hal e? Noaptea mă scol, mă uit să vad cum e timpul și dacă e vânt scol copiii și mă duc." 

Oamenii spun că au sesizat încă de acum un an furnizorul de energie electrică, dar în zadar. 

AMBIANȚĂ, localnic: "Telefoane de pe numărul ăla gratuit pe care dau, s-au plictisit de mine. Îmi spun închideți, că am făcut sesizare, așteptați să vină." 

În tot acest timp, localnicii au făcut tot ce le-a stat în putință să își protejeze casele. 

AMBIANȚĂ: "Am mai chemat oameni, am mai chemat vecinii, am pus scara și cu traversa asta!" 

VOX: "Nu se mai ține deloc. S-a întâmplat să vă treziți noaptea cu el că vă bate în poartă? Da, numai o dată? Deunăzi a sunat că o să cadă stâlpul pe casă. Și s-a dus Valentin, soțul meu și o ținut cu sârmă că altfel cădea pe casă." 

După mediatizarea cazului, reprezentanții furnizorului de energie electrică au trimis mai multe echipe în teren în comuna Scobâlteni să schimbe stâlpii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere ( 17 Iunie 2020 )

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 • A.N.A.F. controlează casele de marcat ( 5 Septembrie 2019 )

  Sute de avertismente și amenzi de 7,6 mil. lei, date de inspectorii ANAF într-o singură lună!Conform unui comunicat al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, în cadrul controalelor efectuate în luna august, inspectorii au identificat...

 • Un fost ministru al Turismului cere demisia șefei A.N.M. ( 15 Iulie 2019 )

  Un fost ministru al Turismului cere demisia directorului Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu. La ora actuală deputat Pro România, Mircea Titus Dobre susține că șefa ANM a indus în eroare populația, atunci când a avertizat...

 • Peste 100 de oameni au fost evacuați, în urma ploilor ( 24 Iunie 2019 )

  Vremea rea a făcut din nou ravagii! În urma precipitațiilor abundente s-au produs viituri și inundații locale în 72 localități din 20 de județe. Pompierii militari au salvat 48 de persoane surprinse de puhoaie. Alte 100 de persoane au fost evacuate preventiv. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2