Date companie
 
 
 
 

Mâncare stricată, în restaurante din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, nereguli, control, bucuresti, protectia, consumatorilor, comisari, restaurante, ingrediente, expirate, culinare
 

Atentat la sănătatea populației, în zeci de restaurante din București! Comisarii Protecției Consumatorilor au aplicat 28 de amenzi, iar unele localuri, în care au fost descoperite nereguli grave, au fost închise. În unele bucătorii au fost descoperite ingrediente expirate, care făceau preparatele culinare improprii consumului. Multe dintre localuri sunt foarte cunoscute, fiind amplasate chiar în centrul Capitalei.

VOX "- Ți s-a întâmplat să mergi la restaurant sau fastfood și să ți se facă rău? - Da, de foarte multe ori, dar am trecut și cu vederea. - Ai facut vreo reclamație? - Nu."

Printre neregulile descoperite se numără depășirea termenului de valabilitate pentru ingredientele folosite sau lipsa documentelor de proveniență a mărfii.

VOX "Am făcut o prostie, ca am cățel, și am ales inimioare și pipote să fac. Să știi că s-a îmbolnăvit câinele și m-a costat mai mult. Hoția și înșelătoria au luat amploare."

Unii clienți sunt mai indulgenți și încă au încredere să intre în restaurante și fastfood-uri.

VOX "Dacă se iau măsurile necesare, de ce nu?Trebuie să le dai posibilitatea să se corecteze."

În urma controalelor s-au dat amenzi în cuantum total de 147.000 lei. Trei restaurante au fost închise temporar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar ( 10 Septembrie 2020 )

  Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată...

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Se redeschid restaurantele ( 28 August 2020 )

  Restaurantele și cafenelele se redeschid, din 1 septembrie! Măsura se aplică în județele unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

 • Polița RCA, acceptată și pe format digital ( 27 August 2020 )

  Adio amenzi pentru lipsa RCA, în original, pe suport de hârtie.Începând de săptămâna viitoare șoferii vor putea prezenta politiștilor, la un eventual control în trafic, "polița de asigurare RCA pe suport hârtie...

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2