Date companie
 
 
 
 

Manifestanții pro Kovesi, în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, Laura Codruta Kovesi
 

Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. Protestatarii au adus cu ei bannere pe care au scris mesaje dure la adresa Guvernului și au scandat lozinci împotriva acestuia. Românii prezenți în Piața Universității au cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care îi consideră principalii vinovați pentru modificările aduse legilor justiției. Pe lângă criticile aduse Guvernului, protestatarii au strigat și mesaje de susținere pentru fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, care este anchetată în prezent de Secția specială pentru magistrați. La manifestație au fost prezenți și regizorul Stere Gulea, muzicianul Tudor Chirilă, dar și membrii unor partide politice.

STERE GULEA, regizor

"Nu mai e democrație, stat de drept. Nu mai există în adevăratul înțeles al cuvântului." 

"Totul este la bunul plac al unor oameni care având o majoritate parlamentară, schimbă de la o zi la alta totul. Că nici ei nu știu ce schimbă asta e altceva, e prostie, nepricepere."

Oamenii au ieșit în stradă și în alte orașe din țară. Câteva zeci de persoane s-au adunat la Cluj, Timișoara, Iași și Constanța, pentru a-și arăta mâhnirea față de Guvern. Și aici, protestatarii au scandat mesaje dure la adresa politicienilor, iar la Timișoara, aceștia au format un lanț uman pe platoul din fața Operei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 • Protest în curtea școlii ( 22 Octombrie 2018 )

  Proteste prelungite în curtea unei școli bucureștene! Zeci de părinți ai copiilor Școlii 'Sfântul Andrei' din Capitală sunt nemulțumiți de comportamentul profesoarei de Educație Tehnologică. Elevii de clasa a opta și nu numai susțin că profesoara de tehnologie le dă note mici din motive nefondate și le vorbește foarte urât. Părinții lor au cerut în repetate rânduri ca dascălul să fie înlocuit. S-au strâns toți în fața școlii în semn de protest, după ce au depus plângeri la Inspectoratul școlar și la Protecția copilului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2