Date companie
 
 
 
 

Manifestanții pro Kovesi, în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, Laura Codruta Kovesi
 

Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. Protestatarii au adus cu ei bannere pe care au scris mesaje dure la adresa Guvernului și au scandat lozinci împotriva acestuia. Românii prezenți în Piața Universității au cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care îi consideră principalii vinovați pentru modificările aduse legilor justiției. Pe lângă criticile aduse Guvernului, protestatarii au strigat și mesaje de susținere pentru fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, care este anchetată în prezent de Secția specială pentru magistrați. La manifestație au fost prezenți și regizorul Stere Gulea, muzicianul Tudor Chirilă, dar și membrii unor partide politice.

STERE GULEA, regizor

"Nu mai e democrație, stat de drept. Nu mai există în adevăratul înțeles al cuvântului." 

"Totul este la bunul plac al unor oameni care având o majoritate parlamentară, schimbă de la o zi la alta totul. Că nici ei nu știu ce schimbă asta e altceva, e prostie, nepricepere."

Oamenii au ieșit în stradă și în alte orașe din țară. Câteva zeci de persoane s-au adunat la Cluj, Timișoara, Iași și Constanța, pentru a-și arăta mâhnirea față de Guvern. Și aici, protestatarii au scandat mesaje dure la adresa politicienilor, iar la Timișoara, aceștia au format un lanț uman pe platoul din fața Operei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2