Date companie
 
 
 
 

Maraton nocturn, pe Podul Basarab din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, maraton, Basarab, podul, traseu, nocturn
 

Bucureștenii au ieșit la alergat, sâmbătă-noaptea, pe Podul Basarab din Capitală! Traficul rutier pe pod a fost restricționat timp de trei ore, cu excepția tamvaielor, care au circulat normal. În jur de o mie de persoane au luat startul la cea mai mare cursă de alergat, pe timp de noapte, organizată în România. Traseul de cinci kilometrii nu i-a speriat pe competitori care, înainte de start, au făcut o mică încălzire.

VOX "M-a atras ideea de a alerga noaptea, pe Podul Basarab. Am alergat mai multe curse de 10 km și o consider o cursă obișnuită."

VOX "Am venit să facem mișcare! Ne place să facem mișcare, ori de câte ori avem ocazia să ieșim afară, să alergăm. Abia aștept să alerg pe pod!"

VOX "- O să reziști până la final? - Așa sper! Eu așa am venit montată."

VOX "Trebuie, de asta sunt aici să termin concursul."

Concurenții au parcurs Podul Basarab, de la un cap, la altul, și înapoi. Cei care nu au obosit au mai făcut o tură.

VOX "- A fost caldă cursa,atâta pot să spun. - Ai obosit? - Da, dar nu chiar atât cât mă așteptam. Faptul că alergăm mai mulți, e altceva! Prinzi mai multă forță, mai multă încredere în tine."

VOX "A fost interesantă, păcat că a fost la ora asta, după o zi de grătar."

VOX "Lungă, lungă dar am reușit."

Primii clasați în ambele curse, atât la masculin, cât și la feminin, au fost premiați de organizatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Restricții de circulație pe Podul Grant, care intră în reabilitare ( 7 Aprilie 2019 )

  Podul Grant din București intră în reparații! Primăria Capitalei a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare și consolidare a podului, după mai bine de 12 ani de la ultimele reparații. Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje...

 • Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la maratonul de la Cercul Polar ( 9 Martie 2019 )

  Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la „6633 Arctic Ultra”, cel mai dur maraton din lume, desfășurat la Cercul Polar! Potrivit informațiior oferite de echipa care îl însoțește, Avram Iancu conduce cursa, alături de irlandezul Patrick O’Toole.

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Peste 19.000 de alergători, la maratonul București ( 14 Octombrie 2018 )

  Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

 • DiscGolf pe tărâm de basm ( 25 Septembrie 2018 )

  În weekend, distracția a purtat un singur nume: DiscGolf Park Transylvania. Chiar în mijlocul munților Apuseni, la Stâna de Vale, s-a inaugurat primul teren de DiscGolf și singurul din țară, omologat la nivel internațional de Professional DiscGolf Association.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2