Date companie
 
 
 
 

Marian Vanghelie este primarul iubirii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vanghelie, primarul, sandru, mesaje, sanatatea, pamantului, iubirii, padurea, indragostitilor
 

Surprizele rezervate îndrăgostiților vor continua și după încheierea campaniei " 10 zile de iubire ". Autorii celor mai frumoase mesaje despre sănătatea pământului vor primi în dar câte un copac în Pădurea Îndrăgostiților, pe 22 aprilie, de Ziua Internațională a Pământului. Pentru susținerea pe care a oferit-o acestui proiect lăudabil, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost declarat "primarul iubirii".

AMBIANTA (primarul Marian Vanghelie primeste premiul)

MARIAN VANGHELIE, primarul iubirii "E un lucru inedit, e un lucru plăcut! De aceea, m-au și capacitat. Cea mică m-a făcut să-mi de lacrimile, când mi-a dat premiul. Nu știu dacă altcineva ar fi reușit așa cum a reușit ea, când a zis că sunt un om deosebit."

LAVINIA SANDRU, organizator campanie "Îi mulțumesc mult lui Marian Vanghelie! Am fost surprinsă, în mod pozitiv, am fost chiar emoționată, în momentul în care l-am auzit la telefon spundandu-mi: Lavinia îți pun la dispoziție terenul pentru Pădurea Îndrăgostițiilor. Noi ne ocupăm de tot, tinerii din București doar să se îndrăgostească".

Cele mai frumoase mesaje despre sănătea pământului vor fi incluse într-o carte, care va apărea de Ziua Pământului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2