Date companie
 
 
 
 

Marian Vanghelie, vedeta cinei festive la care au participat romanii din Diaspora

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vanghelie, romani, cina, diaspora, festiva
 

Intrunirea la care au participat reprezentanti ai comunitatilor romanesti din strainatate, pentru infiintarea Consiului de Onoare Bucuresti-Diaspora, s-a incheiat cu o cina festiva. vedeta serii s-a dovedit a fi nimeni altul decat Marian Vanghelie, initiatorul infiintarii forului consultativ al romanilor de pretutindeni si organizatorul petrecerii. Primarul de la cinci i-a criticat pe social-democratii "fãrã chef" si care nu stiu sã vorbeascã limba românã. În schimb, s-a declarat impresionat de reprezentantul PDL, Teodor Paleologu. Vanghelie a mai precizat cã îl respectã foarte mult pe ... Traian Bãsescu!

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Cred cã un intelectual de remarcã, cã poate sã fie alãturi de acest consiliu si sã vorbeascã româneste. Nu am nevoie de un pesedist care sã nu stie sã vorbeascã româneste si nu are chef si crede cã lucrurile sunt decât pe aranjamente."

IURIE LEVCIC, român stabilit in Ucraina "O oportunitate pentru noi de a ne manifesta încã o datã, de a spune încã o datã despre problemele noastre!"

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Mã bat pentru proiecte pentru toti românii din România, indiferent dacã supãr pe cei din PSD, PNL sau PDL si pe domnul presedinte Traian Bãsescu, pe care îl respect foarte mult!"

LIVIU HOPÂRTAN, român stabilit in Belgia "Cei care sunt azi în România pot sã fie mâine în diasporã!"

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Nu cred, pe principiul "dolce faliente", la toatã lumea ne este bine, unii tãcem din gurã, altii acceptãm compromisuri si nimica pentru nimeni nu se misca! Dã si mie putinã apã!"

În calitate de fondator al Consiliului de Onoare Bucuresti-Diaspora, Vanghelie este hotãrât sã facã numeroase cãlãtorii in strainatate.

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Pânã si în Irak sunt invitat, în Kurdistan de presedinte! O sã vedeti!"

Pentru fiecare român din lume, Marian Vanghelie a pregãtit câte un card cu chipul lui, tricolorul si îndemnul "Hai acasã!".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prințul Charles, mesaj de Paște pentru români ( 19 Aprilie 2020 )

  Prințul de Wales le-a adresat românilor un mesaj video, cu ocazia Paștelui ortodox. Prințul Charles, un mare prieten al României, vorbește în mesajul său despre actuala criza sanitară și își exprimă dorința de a reveni în țara noastră.

 • Oferta de materiale de protecție, mult sub cerere ( 13 Aprilie 2020 )

  Aproape 1 din 2 români nu găsește să cumpere materiale de protecție. Cel puțin așa rezultăr dintr-un sondaj realizat de IRES, în perioada 7 - 8 aprilie, privind percepțiile și comportamentul românilor în timpul crizei...

 • Mai mulți români au ieșit și în aceste zile la grătar ( 29 Martie 2020 )

  În plină pandemie, românii nu renunță în totalitate la obiceiurile lor! Creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

 • Românii, la iarbă verde în plină pandemie de coronavirus ( 21 Martie 2020 )

  Inconștiența, iresponsabilitate sau ignoranță? În timp ce medicii se luptă pentru salvarea oamenilor infectați cu noul coronavirusului, iar autoritățile impun măsuri menite să protejeze populația, mulți români nu par deloc...

 • Mesajul pentru români al președintelui Klaus Iohannis ( 20 Martie 2020 )

  Mesaj pentru români, din partea președintelui Klaus Iohannis! În mesajul de interes public prezentat, astăzi, șeful statului îndeamnă la responsabilitate, prevenție și solidaritate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2