Date companie
 
 
 
 

Marian Vanghelie, vedeta cinei festive la care au participat romanii din Diaspora

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vanghelie, romani, cina, diaspora, festiva
 

Intrunirea la care au participat reprezentanti ai comunitatilor romanesti din strainatate, pentru infiintarea Consiului de Onoare Bucuresti-Diaspora, s-a incheiat cu o cina festiva. vedeta serii s-a dovedit a fi nimeni altul decat Marian Vanghelie, initiatorul infiintarii forului consultativ al romanilor de pretutindeni si organizatorul petrecerii. Primarul de la cinci i-a criticat pe social-democratii "fãrã chef" si care nu stiu sã vorbeascã limba românã. În schimb, s-a declarat impresionat de reprezentantul PDL, Teodor Paleologu. Vanghelie a mai precizat cã îl respectã foarte mult pe ... Traian Bãsescu!

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Cred cã un intelectual de remarcã, cã poate sã fie alãturi de acest consiliu si sã vorbeascã româneste. Nu am nevoie de un pesedist care sã nu stie sã vorbeascã româneste si nu are chef si crede cã lucrurile sunt decât pe aranjamente."

IURIE LEVCIC, român stabilit in Ucraina "O oportunitate pentru noi de a ne manifesta încã o datã, de a spune încã o datã despre problemele noastre!"

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Mã bat pentru proiecte pentru toti românii din România, indiferent dacã supãr pe cei din PSD, PNL sau PDL si pe domnul presedinte Traian Bãsescu, pe care îl respect foarte mult!"

LIVIU HOPÂRTAN, român stabilit in Belgia "Cei care sunt azi în România pot sã fie mâine în diasporã!"

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Nu cred, pe principiul "dolce faliente", la toatã lumea ne este bine, unii tãcem din gurã, altii acceptãm compromisuri si nimica pentru nimeni nu se misca! Dã si mie putinã apã!"

În calitate de fondator al Consiliului de Onoare Bucuresti-Diaspora, Vanghelie este hotãrât sã facã numeroase cãlãtorii in strainatate.

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5 "Pânã si în Irak sunt invitat, în Kurdistan de presedinte! O sã vedeti!"

Pentru fiecare român din lume, Marian Vanghelie a pregãtit câte un card cu chipul lui, tricolorul si îndemnul "Hai acasã!".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2