Date companie
 
 
 
 

Marșul minerilor spre București devine din ce în ce mai greu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, mars, mineri
 

Minerii care vin pe jos în Capitală au reușit să parcurgă aproape o sută de kilometri, însă drumul greu a început să îi afecteze. După zeci de kilometri au început să apară problemele. Au făcut bășici la picioare, iar unul dintre ei a trebuit să abandoneze drumul pentru a merge la spital.

VOX: "Ce ați pățit? După 90 de kilometri au apărut bătături și le tratăm băbește cu sprai cu pătlagină pentru ca să putem să continuăm marșul"

VOX:"Au apărut deja primele probleme că avem un coleg cu o bașică destul de urâtă și a trebuit să meargă la spital din Rovinari să se opereze pentru că nu mai putea să meargă."

VOX: "Văd că folosiți un sprai ce se întâmplă? M-au terminat picioarele. Credeți că până dimineață vă reveniți? Perfect."

În ciuda problemelor de sănătate, minerii sunt deciși să își continue drumul până la București.

VOX:"Au mers pe jos atâția kilometri cu bășici la picioare fără să își pună vreo problemă că vor rămâne pe drum sau că nu vor ajunge la București. Au o stare de spirit absolut extraordinară. Eu îi consider eroii Gorjului si eroii României."

Minerii au dormit în această noapte pe terenul de sport al Termocentralei Ișalnita din Dolj.

VOX: cu unu in cort
"Acestea sunt condițiile pe care le vom parcurge până la București nu contează nu luptam numai pentru noi. Avem pături plăpumi de acasă. "


VOX "Frigu frigu.... eu sunt mai friguros și peste noapte chiar mi-e frig, pe la 1, 2 chiar simt frigu."

Energeticienii si ortacii protestează împotriva deciziei de a muta Complexul Energetic Oltenia la Bucuresti, și a faptului că două mii dintre ei urmează sa fie disponibilizati. Ei și-au propus să parcurgă zilnic 40 de km, iar dacă vor păstra acest ritm vor ajunge în 6 zile în fata Guvernului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2