Date companie
 
 
 
 

Marturii socante despre excursia la munte a elevilor de la Liceul "Jean Monnet"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : munte, profesor, liceul, sexuale, excursie, jean, monnet, relatii, bauturi, alcoolice
 

Marturii contradictorii despre excursia la munte, în care o eleva si profesorul de la liceul Jean Monnet ar fi întretinut relatii sexuale. Unii colegi ai fetei spun ca profesorul ar fi profitat de eleva de clasa a XI-a. Altii sustin ca eleva s-ar fi îmbracat sexy si ar fi intrat peste profesor în camera de la hotel. Un lucru e cert: toti elevii recunosc ca în acea excursie s-au consumat bauturi alcoolice.

VOX "-Toti am baut în excursie. Ea nu s-a simtit bine. S-a dus la profesor sa caute ajutor. Ea nu avea de unde sa stie ca daca se duce la profesor se poate întâmpla asa ceva. Am vazut ca a disparut, m-am dus si am batut la usa, nu a raspuns nimeni. -Si nu se auzea nimeni? -La un moment dat, s-a auzit un tipat mai sacadat în care Oana zicea: "Lasati-ma în pace!".

Alti colegi ai elevei vin cu o alta varianta, potrivit careia fata l-ar fi provocat pe profesor.

VOX "-S-a machiat, nu stiu ce haine si-a luat mai sexi, asa, si s-a dus la el. -În ce stare era ea. Era bauta? -Nu. Era foarte treaza. S-a baut, dar nu cred ca ea."

În excursia de la Predeal, elevii au fost supravegheati si de o profesoara de religie. Acum, ea este cercetata disciplinar si risca desfacerea contractului de munca. conducerea scolii Liceului Jean Monnet i-a luat la întrebari si pe elevii din excursie, care s-ar putea alege cu note scazute la purtare sau, în cazul unor abateri grave, chiar si cu exmatriculari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2