Date companie
 
 
 
 

Mașina unui jurnalist din Timișoara, incendiată intențional

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, timisoara, criminale, incendiata, mafiot, jurnalist, bota, pressalert, grupari
 

Răzbunare în stil mafiot, la Timișoara! Mașina jurnalistului Dragoș Boța, editor șef al PRESSALERT.ro a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii chemați de un vecin să stingă focul au constatat că geamul din partea dreaptă, spate, a autoturismului a fost spart, iar interiorul mașinii a ars complet. Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat. Jurnalistul susține că investigațiile sale au deranjat grupările criminale din Timișoara, un oraș despre care presa scrie că a devenit Sicilia României, prin complicitatea dintre clanurile mafiote și autorități.

DRAGOȘ BOȚA, jurnalist "Fără doar și poate, e un avertisment de tip mafiot și sunt convins că are legătură cu investigațiile pe care le am publicat de-a lungul timpului . Am scris foarte mult despre legăturile lumii interlope din Timișoara cu oameni politici, cu afaceri ilegale în Primăria Timișoara, care nu au fost investigate însă și de DNA, afaceri dubioase cu patrimoniul orașului Tmișoara. Au deranjat anumite grupuri de interese."

Mașina incendiată era parcată la un metru de țeava de gaze care alimentează blocurile din apropiere. Din fericire, pompierii au intervenit la timp și flăcările nu au apucat să se extindă la țeava de gaze. În timpul incendiului, un alt autoturism, parcat în apropiere, a fost afectat de căldura degajată de flăcări. În ciuda faptului că este convins că la mijloc este o mână criminală, Dragoș Boța spune că nu se lasă intimidat și va continua să scrie despre afacerile clanurilor mafiote din orașul de pe Bega.

DRAGOȘ BOȚA, jurnalist "În Timișoara, sunt dosare importante cu chestiuni grave care zac de luni de zile în nelucrare. Vorbesc de complicități, înseamnă legături între lumea interlopă și reprezentanții autorității statului."

Anchetatorii încearcă, acum, să dea de urma celui care a incendiat autoturismul jurnalistului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2