Date companie
 
 
 
 

Maternitatea Giulesti, redeschisa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, giulesti, intarziere, maternitatea giulesti, maternitea redeschisa
 

Maternitatea Giulesti a fost marti redeschisa. Desi primarul Capitalei anuntase ca spitalul va fi gata sa primeasca pacientele înca de luni, portile maternitatii s-au deschis cu o zi intarziere.

Dr. CIPRIAN CRISTESCU, purtator de cuvânt Giulesti : "Am întrunit toate condiþiile pentru a deschide maternitatea. Din acest moment, maternitatea este functionala si putem primi toate urgentele care se pot aduce de catre Salvare."

Deschiderea maternitatii a fost intarziata, din cauza unor probleme constatate de Compania de gaze.

Dr. CIPRIAN CRISTESCU, purtator de cuvânt Giulesti: "Ieri, când a venit firma respectiva, au dat drumul la gaz, la instalatiile de gaz, dar Distrigazul a zis sa asteptam 24 de ore cu instalatiile pline de gaz, ca sa vedem daca nu cumva sunt probleme."

Pana la redeschiderea maternitatii Giulesti, celelalte maternitati din Bucuresti au fost supraaglomerate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenințări cu greva generală și boicotarea Bacalaureatului, în Educație ( 15 Februarie 2018 )

  Sindicatele din Educație amenință cu greva generală și boicotarea Bacalaureatului! Principala nemulțumire a cadrelor didactice este legată de întârzierea plății salariilor, iar sindicaliștii se tem că asta ar putea...

 • Focar de infecție la maternitatea din Botoșani ( 13 Mai 2017 )

  Maternitatea din Botoșani, sursă de infecție! 21 de angajați au fost depistați ca purtători de Stafilococ Auriu. Și mai grav este că 13 dintre ei aveau bacteria rezistentă la antibiotice.

 • Incendiu la Spitalul din Urziceni ( 17 Aprilie 2017 )

  Momente de panică la Spitalul din Urziceni. Nouă copii și șapte mămici au fost evacuați în prima zi de Paște, după ce în secția de ginecologie a izbucnit un incendiu.

 • O femeie din Galați a născut în taxiul care o ducea la maternitate ( 4 Iulie 2016 )

  Cursă cu emoții pentru un taximetrist din Galați! O femeie pe care o transporta la maternitate a născut în mașina sa, pe bancheta din spate. Femeia se afla la cumpăraturi, când a simțit că i-a venit sorocul. A văzut un taxi în fața magazinului și i-a cerut șoferului să o ducă imediat la spital. Atât mama, cât și fetița nou-născută au ajuns cu bine la spital.

 • Trafic feroviar blocat, aproape de Crivina, din cauza furtunii ( 14 Mai 2016 )

  Trafic feroviar blocat, vineri, până târziu, în noapte, din cauza furtunilor! Circulația trenurilor a fost întreruptă între București și Ploiești, după ce un copac doborât de vijelie a căzut pe linia ferată, în apropiere de gara Crivina. Întârzierea i-a adus la exasperare pe călători. Trenurile au ajuns cu mai multe ore de întârziere la destinație. Din 2014, călătorii din trenurile...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 22 Iun. 2018

1 USD = 4.0026 RON
-0.0492
1 EUR = 4.6686 RON
-0.0009
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2