Date companie
 
 
 
 

Matinal Efervescent, cu artiști de renume

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Matinal Efervescent
 

Matinalul Efervescent de la Național FM a adus noi surprize! Ascultătorii dar și cei care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook s-au bucurat de muzică bună, dar și de previziunile zodiacale ale acestui sezon ale astrologului Mihaela Totir.

OANA PARASCHIV ȘI MIHAI GĂINUȘĂ, realizatori, Național FM

”Oana: Ooo, și mai bine! Ne-am simțit minunat pentru că am avut oameni deosebiți, astăzi, în matinalul nostru. Aș începe cu Mircea Vintilă, chiar dacă a fost ultimul invitat. Un om pe care îl apreciem. Nu numai noi doi, am văzut asta din reacțiile oamenilor care ne-au urmărit.
Mihai: Plus de asta, a descoperit Oana că Popa Nan este o stradă spre Hala Traian, ceea ce ea nu știa, că locuiește în altă parte.
Oana: Acum merg la sigur în zona respectivă.
Mihai: Da, a fost foarte frumos, am avut și horoscop, am aflat despre zodii, că toate se schimbă în septembrie, iar unele își găsesc chiar fericirea în septembrie. ”

Invitații au fost încântați de primire și ne-au dezvăluit planurile lor pentru perioada următoare.

MIRCEA VINTILĂ, artist

"M-am simțit bine, de fiecare dată mă simt bine și la radio și în studio, când suntem. Vai, ce emisiuni teribile s-au făcut. Si la radio am cântat și singur și împreună cu trupa mea. Deci, au fost niște emisiuni, spun eu, de excepție.
”Din punct de vedere profesional, voi sunteti primii care știți ce se întâmplă, pentru că piesele, cântecele noi au fost lansate, marea majoritate, împreună cu Național FM, și la postul de radio, dar și la postul de televiziune. ”

Marcel Pavel a venit însoțit de o talentată soprană pe care o ajută și o susține în carieră.

MARCEL PAVEL ȘI ALIS FĂINIȚĂ
”Păi, iată, cu această prințesă mică. Se numește Alis Făiniță, este una dintre vocile importante, spun eu, ale muzicii de gen clasic, operă, respectiv. Este o copilă care are și smerenie, în afară de frumusețe și talent, chiar și creier."

"Vrem să realizăm un album de pop clasic, un alt album de pop clasic, deci va participa și Alis Făiniță, bineînțeles. Ea vrea să își realizeze un album solo, cu muzică de gen, iar eu o sa revin pe screna showbizului românesc cu câteva surprize.
01`42`` - 01`56`` Mă simt întotdeuna bine, este, nu știu, a suta oară când vin aici, în special la emisiunile TV, la Opriți timpul, de exemplu, emisiunea Corinei Chiriac, iar de câte ori vin la Denis Ciulinaru sau la Găinușă, mă simt extraordinar .

Alis Făiniță ne-a promis piese noi.

”Foarte bine, mai ales că am avut oameni dragi lângă mine și am în continuare. M-ai întrerupt. Foarte, foarte bine, vreau să spun și abia aștept să venim cu piese noi.”

Mâine dimineață, de la ora 08:00, colegii noști vă așteaptă cu un nou program de voie bună. Trupa Cobzality, Liviu Teodorescu, dar și experta în haine tradiționale, Alexandra Negrilă vă vor face din nou dimineața frumoasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2