Date companie
 
 
 
 

”Matinal efervescent”, dintr-un copac, la Opera Comică pentru Copii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : opera, copac, nationalfm, oana, plus, matinal, efervescent, gainusa, comica, nico
 

”Matinalul efervescent”, transmis în direct dintr-un copac, de la Opera Comică pentru Copii din Capitală, aduce zilnic surprize pentru ascultătorii postului de radio National FM și telespectatorii postului de televiziune Național 24 PLUS. Oana și Mihai invită, la fiecare dintre ediții, vedete ale muzicii românești care să cânte live. Astăzi, a fost rândul lui Nico. Artista a avut o prestație de excepție.

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM  ”- Oana ce părere ai de diminețile noastre din copac? - Sunt din ce în ce mai frumoase diminețile noastre din copac și, astăzi, chiar și răcoroasă dimineața noastră, de asta mi-am adus cel mai bun prieten aici, blănos. De altfel, este unul dintre mulții noștrii spectatori de la Opera Comică pentru Copii, de unde transmitem, în fiecare dimineață, matinalul nostru efervescent.”

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM ”- Astăzi, am avut o ediție specială cu Nico, în concert live. Eu am dansat, după cum s-a văzut, și din copac au căzut frunzele, am dansat foarte tare. Dar, să știți că și zilele următoare avem ediții speciale, nu-i așa? - Da, cum să nu, abia ne-am încălzit.”

NICO, artistă ”O experiență, aș putea să spun, frumoasă și un lucru de care niciodată nu îmi este teamă și ne face plăcere să cântăm, pentru că noi suntem artiști și cântăm live. Sunetul a fost foarte bun și întodeauna, la Mihai și Oana, ne face plăcere când suntem invitați.”

EMIL PANTELIMON, director comunicare, Opera Comică pentru Copii  ”A fost o mare bucurie pentru noi sa primim Național FM și Național TV în curtea Operei Comice pentru Copii, unde toată vara se întâmplă activități minunate. După cum știți, în fiecare dimineață suntem împreună și dăm tuturor românilor această informație prin matinal și alte emisiuni, dar, în fiecare weekend de vineri și până duminică, Opera Comică e deschisă pentru toată lumea prin foarte multe activități.”

„Matinalul efervescent” poate fi ascultat de luni până vineri, de la ora 7:00, la ora 10:00, numai la Național FM. În fiecare zi va fi redifuzat și la postul Național 24 PLUS, începând cu ora 11:00, până la ora 14:00.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2