Date companie
 
 
 
 

”Matinalul efervescent”, cu Amna alături de Mihai și Oana

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : opera, copac, baieti, oana, matinal, efervescent, gainusa, comica, amna
 

Matinalul Efervescent a fost transmis în direct din copac și astăzi, de la Opera Comică pentru Copii din Capitală! Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut-o invitată pe AMNA.

AMNA, artistă "A fost o experiență matinală, a fost foarte frumos ca de fiecare dată când vin la ei, mi-a fost dor de emisiuni, mi-a fost dor de oameni, mi-a fost dor de colegii, prietenii mei, foarte frumos, mă simt ca acasă pentru că ei sunt niște oameni foarte calzi, nu are cum să nu fi bine."

Și în zilele următoare, la Matinalul Efervescent vor fi invitați speciali.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM "Am hotărât să aducem și niște băieți care să arate bine, să fie și talentați." 

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM "Mâine dimineață vom face o legătură specială cu Dan Negru, nu va veni aici în studio, dar tehnologia ne ajută încât să fim aproape și în situația asta unii de alții. Vom avea gazdele noastre din fiecare dimineață de la Opera Comică pentru Copii, ne vor povesti ce se întâmplă aici și nu vreau să vă dezvălui chiar tot, adică întotdeauna trebuie să ai și un element surpriză, invitații oricum foarte interesanți în fiecare dimineață."

EMIL PANTELIMON, director comunicare, Opera Comică pentru Copii "Ne bucurăm să fim gazdele NaționAl TV și Național Fm, aici la Opera Comică pentru Copii și îi invităm pe toți telespectatorii și ascultătorii dvs să vina la Gala de Operă și Operetă de la sfârșitul acestei săptămâni. Cele mai bune, cele mai frumoase și spumoase momende din spectacolele Operei Comice pentru copii în regia maestrului Cristian Mihăilescu vor fi prezentate aici pe scenă, scena care se pregătește și care așa cum o vedeți va fi plină de flori, plină de decoruri fantastice, de muzică bună, de artiști foarte pasionați, de balerini."

Matinalul Efervescent poate fi ascultat de luni până vineri de la ora 7:00 la ora 10 numai la Național FM. În fiecare zi va fi redifuzat și la postul Național 24 Plus, între orele 11.00 și 14 00.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2