Date companie
 
 
 
 

Medicul dispărut în lacul Paltinu, găsit înecat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medic, sinucidere, mort, lac, ceachir, paltinu
 

Trupul medicului dispărut în lacul de acumulare Paltinu, găsit după nouă zile! Rudele chirurgului Octavian Ceachir au sperat până în ultima clipă că bărbatul în vârstă de 34 de ani va fi găsit în viață. El a fost căutat zile la rând de zeci de salvatori.

VOX "Un copil nemaipomenit. A crescut aici. Juca mingea aici în spatele casei. Era un copil. L-am jelit cu vorbe, vă spun."

VOX "Tânăr și vorba aia, cu speranța în față. Era medic și bun."

Familia l-a recunoscut după haine. Trupul lui a fost oreluat de medicii legiști pentru necrospie. Rudele sunt împietrite de durere. Înainte de dispariție, medicul a fost la preot să se spovedească. Avea pe suflet o mare durere! El era deprimat după despărțirea de soția cu care se căsătorise în urmă cu doar trei luni. Starea sa psihică îi face pe anchetatori să ia în calcul și varianta sinuciderii. O variantă pe care fratele decedatului nu o poate accepta.

prin telefon: GABRIEL CEACHIR, fratele medicului "Sincer, în adâncul sufletului, cred că nu s-a sinucis. Mă gândesc că poate s-a retras într-un loc unde să se reculeagă, să mediteze, să facă introspecție."

În funcție de raportul medico-legal și după ce vor fi analizate toate aspectele acestui caz, anchetatorii vor stabili dacă medicul s-a sinucis sau a fost victima unui accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2