Date companie
 
 
 
 

Meniuri sofisticate pentru noaptea de revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mancare, revelion, bucatari, restaurante, meniu
 

Noaptea dintre ani, specială și când vine vorba de mâncare! Cele mai multe restaurante se întrec în preparate de lux pentru a satisface cei mai pretențiosi clienți. Fructul pasiunii sau șampania au fost transformate în ingredientele de baza ale mâncărurilor. Dar, bucătarii promit și alte surprize gastronomice și, cu această ocazie, dezvăluie câteva secrete.

ALEX BRINDEAN, bucătar "Constă dintr-un file de biban de mare, cu garnitură de sparanghel, învelit în bacon și toate acestea vor fi însoțite de un sos de șampanie."

Pentru gusturi rafinate, bucătarii spun că mâncarea trebuie gătită într-un mod special.

AMBIANȚĂ  "Încercăm să-l apăsăm puțin, pentru că se strânge și să-i păstrăm forma îl apăsăm ușor."

LIVIA PINTEA, bucătar "- Un mușchi de vită, cu un rulou din curcan cu ierburi aromatizate, cu un mouse de mazăre, cartofi umpluți cu ciuperci și asezonate cu fructul pasiunii. - De ce v-ați gândit să includeți și fructul pasiunii? - Este chiar în noaptea de revelion și este afrodisiac."

În schimb, cei care petrec acasă au umplut listele de comenzi ale firmelor de catering.

VOX "Clienții văd pe site-ul nostru platourile pe care le oferim. De multe ori ne întreabă dacă arată exact ca în fotografii și le-am spus că vor primi exact ce văd pe site."

VOX "- Noi aici pregătim un platou ”Bella Italia” se numește. Este un platou cu fructe de mare, cu creveți, portocală. - Aveți multe comenzi? - Da, foarte, foarte multe avem."

La rândul lor, gospodinele care au avut timp și îndemânare, au pregătit acasă, în bucătărie, bucate pe placul celor din familie și al musafirilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • De Revelion, cu Favorit TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Favorit TV v-a pregătit o noapte pe cinste, la trecerea în 2020! Artiștii dumneavoastră preferați, Nicolae Botgros și "Lăutarii din Chisinău", Orchestra fraților Advahov, Mioara Velicu, Cristina Turcu Preda, Emilia Ghinescu sau Gheorghe Turda, alături de primitoarea gazdă Raluca Diaconu v-au fost alături, la final de 2019 și încă din primele minute ale noului an. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Superstiții de Anul Nou, în țară ( 31 Decembrie 2019 )

  Superstițiile fac parte din viața multora dintre noi. Iar de Revelion, mai mult decât oricând, păstrăm anumite obiceiuri pentru a ne asigura că ne va merge bine în anul următor. 

 • Revelion de cinci stele, la Național TV ( 28 Decembrie 2019 )

  Noi dezvăluiri din programele speciale din noaptea de Revelion, de la Național TV. Veți avea ”Chef de Revelion”, împreună cu Corina Chiriac si Adrian Enache. Patru ore și jumătate de muzică populară, ușoară și de petrecere...

 • Masa de Revelion, sfaturi, tradiții, superstiții ( 28 Decembrie 2019 )

  Masa de Revelion, obiectivul numărul unu al gospodinelor, în această perioadă! Meniul special al nopții dintre ani trebuie să fie și tradițional, și inovator, să placă tuturor membrilor familiei, dar, mai ales, musafirilor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2