Date companie
 
 
 
 

Mic dejun la Național FM, după un pariu cu rezultat ”romantic”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Pepe, mihai, nationalfm, oana, pariu, alex, dejun
 

Colegii noștri de la Național FM se țin de șotii! Victoria Simonei Halep a devenit subiect de pariu între colegii de la radio, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Cine credeți că a pierdut?

”Oana: Am pierdut un pariu, că așa îmi place mie, să fac pariuri, dar cred că o să mă las de obiceiul ăsta, în curând. Am pariat pe victoria Simonei Halep, săptămâna trecută și am pierdut. Ascultătorii au propus ca cel care pierde să ia o cină romantică cu un ascultător sau cu o ascultătoare, dacă era cazul. Nu a fost, iar cina romantică am transformat-o într-un mic dejun cât se poate de romantic. Trandafirii sunt, deci... Ceva romantic a fost, florile nu au lipsit.”

Oana s-a trezit cu noapte în cap, pentru a fi sigură că totul va fi pus la punct așa cum se cuvine.

”Alex: Am fost foarte fericit! Vă dați seama, am fost surprins, chiar foarte surprins, dar, până la urmă, Oana a scos porumbelul, eu am scos porumbelul și am ajuns aici. Bianca: Gătește bine? Alex: Da, excelent. Clătitele au fost delicioase, excelente. Mihai: Doar eu nu eram romantic în toată ecuația asta. Oana: A fost o dimineață extraordinară, inedită, nu am mai făcut până acum așa ceva.””

”Oana: E o poveste frumoasă, simplă, încă nu de dragoste, dar niciodată nu poți să știi unde bate norocul. După întâlnirea asta eu cred că Alex o sa își găsească o iubită, cât de curând, pentru că a primit foarte multe mesaje, cereri în direct.”

La scurt timp, la micul dejun a ajuns și Pepe, cu voie bună, dar și cu o piesă nouă, un single lansat acum câteva zile, care cucerește, deja, publicul.

PEPE, artist ”Ca de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și cu fericire, cu chinul de a mă trezi dimineața, dar cu plăcerea a îmi bea cafeaua alături de ei. Am clătite, am cafea, am lapte și întrebări cât se poate de picante și de mișto, totodată, dar la obiect. Totul legat de partea muzicală, de proiectul pe care l-am lansat acum ”Tu n-ai suflet”. ”

”Tu n-ai suflet” a devenit un hit. Se pare că artistul deține rețeta pentru ceea ce înseamnă piese muzicale care merg la sufletul omului.


Mic dejun la Național FM, după un pariu cu rezultat ”romantic”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2