Date companie
 
 
 
 

Mic dejun la Național FM, după un pariu cu rezultat ”romantic”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Pepe, mihai, nationalfm, oana, pariu, alex, dejun
 

Colegii noștri de la Național FM se țin de șotii! Victoria Simonei Halep a devenit subiect de pariu între colegii de la radio, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Cine credeți că a pierdut?

”Oana: Am pierdut un pariu, că așa îmi place mie, să fac pariuri, dar cred că o să mă las de obiceiul ăsta, în curând. Am pariat pe victoria Simonei Halep, săptămâna trecută și am pierdut. Ascultătorii au propus ca cel care pierde să ia o cină romantică cu un ascultător sau cu o ascultătoare, dacă era cazul. Nu a fost, iar cina romantică am transformat-o într-un mic dejun cât se poate de romantic. Trandafirii sunt, deci... Ceva romantic a fost, florile nu au lipsit.”

Oana s-a trezit cu noapte în cap, pentru a fi sigură că totul va fi pus la punct așa cum se cuvine.

”Alex: Am fost foarte fericit! Vă dați seama, am fost surprins, chiar foarte surprins, dar, până la urmă, Oana a scos porumbelul, eu am scos porumbelul și am ajuns aici. Bianca: Gătește bine? Alex: Da, excelent. Clătitele au fost delicioase, excelente. Mihai: Doar eu nu eram romantic în toată ecuația asta. Oana: A fost o dimineață extraordinară, inedită, nu am mai făcut până acum așa ceva.””

”Oana: E o poveste frumoasă, simplă, încă nu de dragoste, dar niciodată nu poți să știi unde bate norocul. După întâlnirea asta eu cred că Alex o sa își găsească o iubită, cât de curând, pentru că a primit foarte multe mesaje, cereri în direct.”

La scurt timp, la micul dejun a ajuns și Pepe, cu voie bună, dar și cu o piesă nouă, un single lansat acum câteva zile, care cucerește, deja, publicul.

PEPE, artist ”Ca de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și cu fericire, cu chinul de a mă trezi dimineața, dar cu plăcerea a îmi bea cafeaua alături de ei. Am clătite, am cafea, am lapte și întrebări cât se poate de picante și de mișto, totodată, dar la obiect. Totul legat de partea muzicală, de proiectul pe care l-am lansat acum ”Tu n-ai suflet”. ”

”Tu n-ai suflet” a devenit un hit. Se pare că artistul deține rețeta pentru ceea ce înseamnă piese muzicale care merg la sufletul omului.


Mic dejun la Național FM, după un pariu cu rezultat ”romantic”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mesaje de Paște ( 18 Aprilie 2020 )

  Gânduri bune de Paște și mesaje de încurajare, din partea vedetelor Național TV, Favorit TV și Național FM, pentru dumneavoastră, cei care îi urmăriți, zi de zi, la televizor și la radio. Vedetele noastre vă invită să rămâneți...

 • Adrian Enache, dezvăluiri privind pregătirea noului sezon al emisiunii "Opriți Timpul" ( 20 Martie 2020 )

  Invitat de seamă, la „România Vorbește”, cu Denis Ciulinaru! Adrian Enache este cel care a intrat, astăzi, în studioul Național FM, pentru a încânta ascultătorii. Îndrăgitul prezentator al emisiunii „Opriți Timpul” a povestit cum...

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Dan Helciug, invitat la Național FM ( 26 Februarie 2020 )

  Dan Helciug, invitat, astăzi, la ”România Vorbește”, pe Național FM! Solistul trupei ” Spitalul de Urgență”, vechi prieten al omului de radio Denis Ciulinaru a dezvăluit că scrie versuri pe care le va publica în curând, dar...

 • Miss Supranational Europe 2019, invitată la Național FM ( 21 Februarie 2020 )

  Zi plină de frumusețe, la Național FM! Denis Ciulinaru și Diana Enache au avut-o invitată, la emisiunea "România vorbește”, pe Andreea Coman, Miss International România 2019. În 2018, Andreea a fost desemnată...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2