Date companie
 
 
 
 

Mii de gãlãțeni rãmân fãrã apã caldã, din cauza datoriilor față de societatea de distribuție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, datorii, facturi, locatari, apa, asociatii, calda, sistat
 

Apa caldă nu mai curge la robinetele galatenilor, din cauza datoriilor pe care acestia le au la societatea de distribuție, APATERM. Din cauza rãu-platnicilor suferã, însã, și locatarii care cu plata facturilor la zi. La aceastã situație s-a ajuns din cauza unor datorii mari, acumulate în timp, de asociațiile de locatari. Unele datorii dateazã chiar din 2003. Societatea a sistat deja furnizarea de apã caldã cãtre 17 asociații, iar alte 36 de asociații vor avea aceeași soartã, în perioada urmãtoare.

MIRCEA ISPAS, director tehnic, APATERM "Gradul de încasare pe ultima sãptãmânã se înregistreazã între 3% la o asociație, restul sunt la 1%."

Persoanele cu datorii se plâng cã nu au cu ce sã plãteascã. Cei care sunt cu plata facturilor la zi, dar nu beneficiază de apă caldă, au o singură soluție: centrala de apartament!

VOX "- Sunteți la zi? - Da, da. - Și n-aveți apã caldã? - Nu, nu! - Și cum vi se pare mãsura asta? - Indiferent ce spunem, tot aia o sã fie!"

VOX "Nu mi se pare în regulã. Și eu am doi copii și nu-mi convine."

Doar 10% dintre cele aproape 700 de asociații de locatari sunt la zi cu plãțile. Celelalte au datorii de 160 de milioane de lei, cãtre furnizorul de agent termic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2