Date companie
 
 
 
 

Mii de tineri au petrecut Revelionul în Centrul Vechi al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, tineri, centrul, vechi, revelion
 

Mii de tineri au petrecut Revelionul în Centrul Vechi al Capitalei. Cluburile și restaurantele din această zonă a Bucureștiului au fost luate cu asalt de petrecãreți. Tinerii au trecut pragul dintre ani împreună, cu paharele pline de șampanie, urmărind impresionantul foc de artificii.

VOX "- Cu cine ai venit în seara asta? - Cu toți prietenii mei de la serviciu, din afarã și de aici, e foarte tare. - Ai plãnuit de mult revelionul? - Acum trei zile."

VOX "Cu soțul meu, cumnatul, cumnata mea și prietenii noștri cei mai buni."

VOX "- Am fost în piațã la artificii și am venit aici. - Nu ai plãnuit asta? - Nu, am venit la noroc."

În Centrul Vechi s-au aflat și mulți turiști străini, care au vrut sã treacã în noul an alãturi de români.

VOX "Este a doua oarã când vin în București și cred cã o sã mai vin aici. Petrecerile în București sunt de-a dreptul nebunești, sunt cele mai bune din lume."

Cine a vrut sã își rezerve o masã în club a scos cel puțin 200 de lei din buzunar. Patronii de cluburi au avut grijã ca revelionul sã fie de neuitat pentru cei care le-au trecut pragul.

VOX "- O masã a costat undeva la 10 milioane se constã în parte de free bar și mâncare pe toatã seara ca sã spun așa. - Te așteptai la atâtea persoane? - Mã așteptam la mult mai mult."

În noaptea dintre ani, tinerii petrecăreți nu au uitat că au dreptul să-și pună o dorință. Nu au vrut multe lucruri materiale ci mai degrabã spirituale!

VOX "Liniște sufleteascã și sãnãtate multã."

Pentru cã muzica a fost bunã și cheful de distracție mare, tinerii bucureșteni au petrecut pânã în zori.

VOX "- Foarte tare, frate! - Pânã când ai de gând sã stai? - Pânã se închide și pânã se terminã bãutura."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenințarea coronavirusului a declanșat o epidemie de informații false ( 12 Martie 2020 )

  Atenție la sursele din care vă informați cu privire la pandemia de coronavirus! Grupul de Comunicare Strategică dezminte informațiile vehiculate prin intermediul rețelelor sociale referitoare la ipoteza „închiderii/carantinării”...

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 • Cluj-Napoca, recomandat de The Guardian ca destinație turistică ( 29 Ianuarie 2020 )

  Cluj-Napoca, orașul românesc care i-a fascinat pe jurnaliștii The Guardian! Cotidianul britanic a inclus orașul nostru pe lista de recomandări turistice și a enumerat topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca, într-un articol...

 • De Revelion, cu Favorit TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Favorit TV v-a pregătit o noapte pe cinste, la trecerea în 2020! Artiștii dumneavoastră preferați, Nicolae Botgros și "Lăutarii din Chisinău", Orchestra fraților Advahov, Mioara Velicu, Cristina Turcu Preda, Emilia Ghinescu sau Gheorghe Turda, alături de primitoarea gazdă Raluca Diaconu v-au fost alături, la final de 2019 și încă din primele minute ale noului an. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2