Date companie
 
 
 
 

Mii de tineri au petrecut Revelionul în Centrul Vechi al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, tineri, centrul, vechi, revelion
 

Mii de tineri au petrecut Revelionul în Centrul Vechi al Capitalei. Cluburile și restaurantele din această zonă a Bucureștiului au fost luate cu asalt de petrecãreți. Tinerii au trecut pragul dintre ani împreună, cu paharele pline de șampanie, urmărind impresionantul foc de artificii.

VOX "- Cu cine ai venit în seara asta? - Cu toți prietenii mei de la serviciu, din afarã și de aici, e foarte tare. - Ai plãnuit de mult revelionul? - Acum trei zile."

VOX "Cu soțul meu, cumnatul, cumnata mea și prietenii noștri cei mai buni."

VOX "- Am fost în piațã la artificii și am venit aici. - Nu ai plãnuit asta? - Nu, am venit la noroc."

În Centrul Vechi s-au aflat și mulți turiști străini, care au vrut sã treacã în noul an alãturi de români.

VOX "Este a doua oarã când vin în București și cred cã o sã mai vin aici. Petrecerile în București sunt de-a dreptul nebunești, sunt cele mai bune din lume."

Cine a vrut sã își rezerve o masã în club a scos cel puțin 200 de lei din buzunar. Patronii de cluburi au avut grijã ca revelionul sã fie de neuitat pentru cei care le-au trecut pragul.

VOX "- O masã a costat undeva la 10 milioane se constã în parte de free bar și mâncare pe toatã seara ca sã spun așa. - Te așteptai la atâtea persoane? - Mã așteptam la mult mai mult."

În noaptea dintre ani, tinerii petrecăreți nu au uitat că au dreptul să-și pună o dorință. Nu au vrut multe lucruri materiale ci mai degrabã spirituale!

VOX "Liniște sufleteascã și sãnãtate multã."

Pentru cã muzica a fost bunã și cheful de distracție mare, tinerii bucureșteni au petrecut pânã în zori.

VOX "- Foarte tare, frate! - Pânã când ai de gând sã stai? - Pânã se închide și pânã se terminã bãutura."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Amenzi de 24.000 de lei, în cazul bărbatului vaccinat cu rapelul greșit la Romexpo ( 19 Martie 2021 )

  Amenzi usturătoare în cazul imunizării unui bărbat cu rapelul Moderna în loc de Pfizer, la Centrul de Vaccinare nr. 5 Romexpo din București! Medicul coordonator și asistentul medical de la centrul de vaccinare...

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2