Date companie
 
 
 
 

Mii de turiști și-au petrecut weeken-dul pe litoralul românesc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, litoral, cluburi, vremea
 

Vremea bună de săptămâna trecută a atras mii de turiști, în weekend, pe litoralul românesc, unde hotelurile și pensiunile din Mamaia au fost ocupate la capacitate maximă. Cu greu s-a mai găsit un loc de cazare în Constanța sau Năvodari. Fiind vârf de sezon, prețurile sunt destul de pipărate, dar românul nu se uită la bani când vine vorba de un sejur la mare. Chiar dacă sunt obosiți după petrecerile de noapte din cluburi, tinerii au ajuns pe plajă încă de la ora 8.

VOX "- Pe ce se duc cei mai mulți bani ? - Pe club. - Ai fost în club azinoapte ? - Da! - Până la cât ai stat ? - Până la 5."

VOX "- Ai ochii mici ! - Am dormit doua ore."

Tinerii scot din buzunar pentru câteva zile, în Mamaia, până la 2.000 de lei. Cazarea nu este pusă la socoteală, pentru că e plătită de obicei cu o lună-două înainte, pe Internet.

VOX "- De cate zile ești ? - De doua. - Și cât stai ? - Nu știu exact, depinde cum ne ajunge bugetul. L-am calculat astfel incat in weekend sa fie mai scump, buget mai mare si-n cursul saptamanii mai putin."

VOX "- Costă mult un weekend la Mamaia ? - Acceptabil!"

VOX "- E scump sa te racoresti asa? - Nu, e chiar ok! - Cât costă o zi de plaja aici ? - 100 lei, maxim. 25 de lei șezlongul! - Și berile ? - 9 lei o bere."

În schimb, cu bronzul se vine, de multe ori, de acasă.

VOX "- Esti bronzată! - Da, m-am bronzat la piscina în București. - Costă mult sa vii așa două zile ? - Destul de mult, pentru condițiile care sunt la noi."

Vremea nu prea a fost fost favorabilă sâmbătă și duminică, dar, potrivit meteorologilor, săptămâna următoare, temperaturile se mențin între 27 și 29 grade Celsius în aer și peste 24 în apa mării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2