Date companie
 
 
 
 

Ministerul Transporturilor a decis ca pana pe 31 august sa renunte la taxa de pod in weekend

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taxa, cernavoda, pod, weekend
 

Taxa de pod de la Cernavoda nu se mai plateste în weekend. Reglementarea Ministerului Transporturilor s-a aplicat, începând de vinerea trecută, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, iar, de duminică, pe sensul de mers Constanța-București. Reprezentanții ministerului spun că masura are ca scop fluidizarea traficului. Măsura luată de minister i-a derutat, însă, pe angajații de la Drumuri Naționale.

ELENA IOSUB, sef tura, Punct de Taxare Fetesti "Vineri ne-a venit adresa si conform ordinului, ziua de vineri de la orele 0 pâna la orele 24, pe sensul București-Constanța nu se taxează. Iar duminică, de la orele zero, la orele 24, nu se taxează, iar după ora 24, se revine la taxa de trecere."

Soferii care au trecut pe pod consideră nedreaptă măsura luată de către minister.

VOX "Eu trec pe aici frecvent. Nu e corect! E o idee proasta! Daca e lege, sa fie pentru toti."

VOX "Nu mi se pare corect. E o discriminare. Ori platim toti sau nu mai plateste nimeni. Nu mi se pare corect ca pentru 20 de km sa platim 11 lei."

Coincidenta sau nu,măsura Ministerului Transporturilor a fost luata chiar înainte de referendumul oganizat duminică pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Potrivit oficialilor din minister, scutirea este valabila pâna pe 31 august 2012.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2