Date companie
 
 
 
 

Misiune de salvare a unei familii cu un bebeluș de 4 luni, în Bucegi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, masina, jandarmi, bucegi, salvamontisti, bebelus, nameti, blocati, pensiune, soti, pestera, montani
 

Misiune de salvare în Masivul Bucegi! Jandarmii montani și salvamontiștii au intervenit pentru salvarea a doi soți și a bebelușului lor de 4 luni, care au rămas blocați cu mașina în nămeți, în nordul județului Dâmbovița. Aceștia intenționau să ajungă la o pensiune din zona Peștera, unde trebuiau să se cazeze pentru a petrece sărbătorile. Din păcate, au rămas blocați în nămeți cu mașina, care nu era echipată corespunzător. Intervenția a fost dificilă din cauza stratului gros de zapadă. În cele din urmă, turiștii au fost duși în siguranță pâna în zona Blana, de unde și-au continuat drumul spre cabană. Încă din Ajunul Crăciunului, salvamontiștii au primit, zilnic, zeci de apeluri de ajutor, din partea turiștilor rătăciți pe potecile montane înzăpezite. Asta, în ciuda avertismentelor lansate inițial și a recomandărilor privind precauția în drumețiile montane și respectarea semnelor și balizelor instalate în zonele umblate de turiști.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Victime ale reprimării manifestației din 10 august 2018, ignorate total de anchetatori ( 5 Martie 2021 )

  Clasarea dosarului privind intervenția în forță a jandarmilor, la protestul Diasporei din 10 august 2018, a iscat un val de revoltă în rândul celor care au participat la manifestație sau au susținut mișcarea de stradă.

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Invitație la un tur virtual, în Peștera Urșilor ( 24 Ianuarie 2021 )

  Tur virtual fascinant al Peșterii Urșilor din județul Bihor, propus de Romsilva pe pagina sa de Facebook! Fotografiile realizate de Timea Iszak și Florin Coraș dezvăluie frumusețea aparte a peșterii.

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2