Date companie
 
 
 
 

Moarte misterioasă a unui informatician din Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, informatician
 

Caz suspect în Suceava. Un informatician a fost găsit mort, căzut de la etajul 7. Soția a fost cea care l-a găsit fără suflare în fața blocului. Anchetatorii nu au confirmat încă varianta unei sinucideri. Soția bărbatului urma să-i ducă pe cei doi copii la școală și a observat că ușa de la balcon era deschisă. Când a mers să o închidă, a văzut trupul soțului ei întins pe caldarâm, în fața blocului. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el. Apropiații susțin că nu avea niciun motiv să-și ia viața.

VOX vecin: "Am văzut poliția care a venit și doamna țipa, striga la el, ce-a făcut, ce-a făcut. Medicii erau acolo cu targa și încercau să îl resusciteze."

Vecinii susțin că au auzit o bubuitură puternică în jurul orei 5 dimineața, iar soția l-a găsit pe om după aproape două ore.

VOX medic: "Pacientul a fost adus în stop cardiorespirator, s-au continuat manevrele de resuscitare, ulterior, declarându-se decesul pacientului. Și temperatura corpului era foarte scăzută. Era ușor scăzută, chiar diminuată. Semn că stătuse de mai mult timp, proabil că da."

Bărbatul avea 39 de ani și era inginer IT la Tribunalul Suceava. Polițiștii iau în calcul atât varianta unui accident, cât și pe cea a unei sinucideri. Soția le-a spus anchetatorilor că omul era abătut în ultima perioadă, dar că nu știe motivul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2