Date companie
 
 
 
 

Moarte misterioasă, în prima zi de Paște, lângă Câmpulung

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, campulung, ancheta, sinucidere, moarte, tanar, crima, lac, medicina, legala, leresti, viseu
 

Moarte misterioasă, lânga Câmpulung, județul Arges! Cadavrul unui tânar a fost descoperit plutind în apa lacului din Lerești, chiar în ziua de Paște! Un localnic a văzut trupul plutind și l-a scos la mal cu ajutorul unui cârlig, după care a sunat la 112. Tânarul avea un cordon legat în jurul gâtului, ceea ce îi face pe anchetatori sa ia în calcul posibilitatea unei crime. Pe malul lacului a fost gasit un cutit, care nu avea, însă, urme de sânge. Localnicii din Lerești nu au reușit să identifice victima. De altfel, din actul de identitate gasit asupra cadavrului reiese că barbatul nu era din zonă.

AMBIANTA "- E strangulat și la gât și cu mâinile legate. Are 21 de ani. I-au găsit buletinul în buzunar. - Dar nu l-ați recunoscut? - Nu ar fi de aici? - Nu, e din Vișeu."

Anchetatorii nu exclud, totuși, varianta unei sinucideri.

ION ANGHELESCU, procuror "- Pare a fi ceva pregătit mai din vreme, și nu de persoane din afara victimei. - Bănuiți o sinucidere? - E posibil și o asemenea variantă. Este legat într-o anume oridne. Lângă cadavru s-a găsit și un cuțit."

Trupul tânarului a fost transportat la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. După ce vor primi raportul medicilor legiști, anchetatorii vor stabili cu certitudine cauza decesului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2