Date companie
 
 
 
 

Moarte suspectă a unui român în Italia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : roman, italia
 

O nouă tragedie îngrozește Italia, la numai o zi după descoperirea tinerei românce crucificată lângă Florența. Un bărbat de cetățenie română a fost găsit mort, în apropiere de Verona. Anchetatoriivorbesc de o moarte suspectă. Rudele din România spun că tânărul, care avea datorii, a fost omorât de mafia albaneză. Tânărul în vârstă de 29 de ani era de loc din Bumbești Jiu. De un an de zile, muncea fără forme legale în Italia. În urmă cu două zile, carabinierii l-au găsit spânzurat într-o casa părăsită.

VOX: "Eu nu cred așa ceva. Era fricos, el nu s-a omorât."

VOX bunica "Mamaie, cred că vin și eu pe acasă. Cred că vin. Promitea așa de vreo două luni. Cred că vin, cred că vin." "Eu nu am crezut că e mort, tot nu cred!

OVIDIU CORNOIU, tatăl băiatului: "L-ar fi găsit spânzurat! Un imobil părăsit, acolo l-ar fi găsit carabinierii. Că are niște datorii pe la albanezi, mă gândesc că l-au omorât ăștia, singur nu s-a omorât."

Nu se știe în ce anturaj intrase tânărul. Recent, într-o discuție pe internet, el i-a mărturisit unei mătuși din România că are o datorie de 1200 de euro și că luase de la un prieten 40 de grame de aur, pe care îl amanetase.

VOX matusa 10.11-11.20 "Avea mulți prieteni, avea multe prietene, eu nu cred că s-a omorât el." "Se descurca cu banii acolo? Mai apela la noi, mai cerea și el niște bani si ii spuneam nu am, Dane!

O alta rudă care locuiește în Anglia a plecat spre Italia pentru a recupera trupul neînsuflețit al băiatului. Cauza exactă a morții românului se va stabili în urma necropsiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2