Date companie
 
 
 
 

Moarte suspectă la Breaza. Tânăr de 23 de ani, găsit fără suflare în camera sa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : moarte, suspecta
 

Anchetă de amploare după moarte învăluită în mister într-o Unitate Militară din Breaza! Un tânăr din Buzău a fost găsit fără suflare de colegii de cameră cănd se afla în misiune. Andrei Câmpeanu avea doar 23 de ani și se angajase de doi ani la unitate.

VOX: "Decesul a survenit în timpul somnului. Medicii chemați de camarazi să acorde primul ajutor au constatat decesul militarului."

Rudele și vecinii băiatului, din satul Potoceni, județul Buzau, nu își explică tragedia. Mai ales ca Andrei nu dădea semne că ar fi bolnav.

VOX: "Un coleg l-a auzit horcăind, dar nu știu de când, nu l-a trezit din somn. poate era salvat."

VOX: "Foarte greu. A crescut cu noi aici. Ori că e al lor, ori că ar fi fost copilul nostru. Tot aia este (...) 23 de ani. Zic, de acum încolo, o să facă nunta. Ce sa mai. Sunt distruși părintii. Numai în sufletul lor să nu fi."

VOX: "A fost un copil extraordinar."

Andrei a fost implicat, în urma cu doi ani, într-un accident rutier grav. Atunci, a fost rănit la cap. Acum, moartea tânărului este cercetată de o comisie de la Unitatea Militară, dar și de Parchetul Militar Ploiești. Înmormântarea lui va avea loc sâmbătă, la cimitirul din localitatea natală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Moarte învăluită în mister ( 22 Aprilie 2018 )

  Moarte învăluită în mister în județul Cluj. Un preot a fost găsit mort în fântâna din curtea casei parohiale. Sătenii spun că duhovnicul intrase în depresie și nu exclud varianta sinuciderii.

 • Anchetă pentru moarte suspectă, la Pitești ( 12 Martie 2018 )

  Anchetă la Pitești, în cazul tânărului aruncat dintr-o mașină, în stare de inconștiență, și lăsat să moară în stradă. Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă, iar șoferul mașinii este cercetat în libertate...

 • Tir cuprins de flăcări ( 30 Decembrie 2017 )

  Moarte cumplită pentru un bărbat din județul Vâlcea. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului violent dintre un TIR si un autoturism. Bărbatul se afla în autocamionul care a luat foc imediat dupa impact.

 • Moarte suspectă lângă Turceni ( 2 Noiembrie 2017 )

  Descoperire macabră lângă Turceni! Cadavrul unui barbat a fost zărit de trecători în canalul de colectare din apropierea termocentralei Turceni. Oamenii au sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2