Date companie
 
 
 
 

Mobilizare în Spania

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : criza, spania
 

Spania, grav afectată de criza provocată de coronavirus, face apel la solidaritate! Într-o scrisoare adresată redacției noastre, Excelența Sa, Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Manuel Larrotcha Parada, subliniază necesitatea adoptării de măsuri sanitare, sociale, economice și politice care să palieze cât mai curând curba contaminării, pentru a putea reveni la normalitate. Toate țările trebuie "să își unească forțele și să sprijine mecanismele de cooperare internațională", precizează Manuel Larrotcha Parada. Spania consideră că este necesară o mai mare coordonare la nivel european și face apel la responsabilitate, disciplină și solidaritate împotriva acestei pandemii ucigașe. In prezent, Spania adoptă măsuri pentru a spori capacitatea spitalelor, mobilizând în acest scop toate resursele disponibile, mai ales că este una dintre țările cu o speranță de viață avansată iar acest virus i-a lovit în mod deosebit pe cei mai în vârstă. Pentru a face față pandemiei, Spania a achiziționat 500 de milioane de măști, 11 milioane de mănuși, 6 milioane de kituri de diagnosticare rapidă și 1200 de ventilatoare.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Persoanele care vin din Spania, carantinate la domiciliu 14 zile ( 10 August 2020 )

  Persoanele care vin din Spania vor fi nevoite să intre în carantină la domiciliu 14 zile! Măsura se aplică începând cu miezul nopții.

 • Criza educației ( 6 Iunie 2020 )

  UNICEF avertizează că accesul inegal la învățământul de la distanță adâncește criza educației! Reprezentanții organizației susțin că 1,2 miliarde de elevi sunt în continuare afectați de închiderea școlilor din cauza pandemiei de COVID-19.

 • Optimism, încredere și gânduri pentru cei dragi, în mesajul muzical al lui Adrian Enache: "Sfârșitul nu-i aici!” ( 27 Aprilie 2020 )

  "Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache...

 • Cu și fără mască ( 24 Aprilie 2020 )

  Cuvântul cheie în vremea pandemiei de COVID-19 este solidaritatea! Dar obstacolele se găsesc la tot pasul. Un scurt material filmat în România a devenit viral în Spania, unde oamenii de plâng de absența măștilor și a dezinfectanților. Un arhitect spaniol, Nacho Tellado, a postat un filmuleț realizat de un prieten într-un supermarket din București.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2