Date companie
 
 
 
 

Mulți dintre români au lãsat cumpãrãturile pentru Revelion, în ultima clipã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cumparaturi, romani, traditie, revelion
 

Credincioși tradiției, mulți românii au lăsat și de data asta cumpărăturile de Revelion pe ultima sută de metri. Luni, magazinele și piețele erau adevărate furnicare. Rafturile din hipermarketuri s-au golit, în aceeași zi, cu viteza luminii. Șampanie, dulciuri, mezeluri, pește sau fructe, toate s-au aflat pe lista de cumpãrãturi din ajunul Anului Nou. Graba a fost mare, deoarece hipermarketurile au stat deschise doar până la ora 18.

VOX "- La ce va uitati? - La torturi, dar deja l-am luat.  voiam sa fac o surpriza."

VOX "Am terminat! Acum sotia! Eu am terminat in doua minute, vinul si berea si ce trebuia."

Cei care au pregătit masă mare de Revelion au făcut și cumpărături pe măsură. Unii s-au axat pe un meniu modern, in care pestele a stat la loc de cinste, iar alții au rămas credincioși tradiției românești.

VOX "- Ce ati cumparat? Vin, calamar, paste, multe paste, sampanie? - Asta e prima. Nu e primul cos. - Dar câte au mai fost asa de pline? - Vreo patru!"

VOX "Noi am pregatit traditionalele mancaruri de sarbatori, sarmalute, toba, cam ce se gateste, la noi, la romani."

După ce au încheiat cumpărăturile pe ultima sută de metri, românii s-au grăbit să ajungă acasă, pentru a pregăti masa de Revelion.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Prințul Charles, mesaj de Paște pentru români ( 19 Aprilie 2020 )

  Prințul de Wales le-a adresat românilor un mesaj video, cu ocazia Paștelui ortodox. Prințul Charles, un mare prieten al României, vorbește în mesajul său despre actuala criza sanitară și își exprimă dorința de a reveni în țara noastră.

 • Oferta de materiale de protecție, mult sub cerere ( 13 Aprilie 2020 )

  Aproape 1 din 2 români nu găsește să cumpere materiale de protecție. Cel puțin așa rezultăr dintr-un sondaj realizat de IRES, în perioada 7 - 8 aprilie, privind percepțiile și comportamentul românilor în timpul crizei...

 • Mai mulți români au ieșit și în aceste zile la grătar ( 29 Martie 2020 )

  În plină pandemie, românii nu renunță în totalitate la obiceiurile lor! Creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

 • Românii, la cumpărături și la biserică, în plină pandemie ( 22 Martie 2020 )

  Românii nu se conformează, nici acum, recomandărilor autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Asta, în ciuda apariției primelor cazuri de deces în țara noastră și a creșterii exponențiale...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2