Date companie
 
 
 
 

Municipalitatea din Bistrița înfrumusețează orașul cu palmieri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primaria, bistrita, mere, oua, edil, struti, palmieri
 

Orașul Bistrița e într-o perpetuă campanie de înfrumusețare! După ouăle și merele gigant amplasate de Paște, și vestitul struț albastru, cu potcoavă în cioc, acum, în fața Primăriei Bistrița au reapărut ... palmierii! În anii trecuți, arbuștii exotici au mai fost amplasați prin oraș, dar o perioadă au fost ținuți în seră.

MIHAI RUȘTI, purtător de cuvânt, Primăria Bistrița "Acum, odată cu retragerea șantierului din fața bisericii evanghelice, pentru prima dată în ultimii cinci ani avem la dispoziție aceste spații verzi din fața primăriei. Palmierii și-au regăsit locul unde au fost amplasați și înainte de incendiul din 2008."

Dacă struții, ouăle și merele uriașe nu au fost pe placul bistrițenilor, palmierii par să-i încânte.

VOX "Mi se pare frumos. E ceva normal să pui un pic de verdeață aici, să arate frumos. Numai să fie curățenie, să fie udați la timp, întreținuți, foarte frumos."

VOX "Nici nu i-am văzut bine. Nu știu, frumoși, nu știu ce să zic."

În ultimii trei ani, Primăria Bistrița a cheltuit aproape 90 de mii de lei pentru achiziționarea a 10 struți din fibră de sticlă, 6 mere de plastic și 11 ouă uriașe. Ovidu Crețu, edilul orașului, a declarat că, atunci când a comandat achizițiile cu pricina, s-a inspirat din modele văzute prin străinătate și că Bistrița merită astfel de oaze de europenism.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2