Date companie
 
 
 
 

Muzică și distracție pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacol, fundeni
 

Spectacole de zile mari, pe Insula Fundeni! Trupa Iris a susținut un concert extraordinar pe insula Family Fest, în fața unui public deosebit, care a cântat alături de membrii formației hiturile care i-au consacrat.

BIANCA ROTARU, reporter

„Din nou, a fost sărbătoare pe Insula Fundeni! Muzica răsunătoare, vremea frumoasă și voia bună i-a ținut pe iubitorii de rock în priză, toată seara. Aceștia ne-au mărturisit că le-a fost dor de astfel de manifestații. Iris, una dintre cele mai longevive trupe românești, a avut o reprezentație de excepție, după aproape 3 luni de pauză. ”

AMBIANTA 

MARIUS CHINA, oraganizator

„Emoție, plin de bucurie, pentru prima reîntâlnire a formației Iris, Nelu Dumitrescu cu publicul, în acest an. Publicul nerăbdător înainte de concert, iar apoi nesătul, pentru că ar fi stat aici până dimineața. 00 26 + Oamenii ar trebui să știe că se vor simți în siguranță, ar trebui să șie că zonele sunt foarte bine delimitate, astfel încât să păstrăm distanța socială, ba chiar mai mult decât scrie în lege.” 

Și cei mici au avut parte de distracție! Au dansat și au cântat alături de Galeria Bum Bum, pentru că au avut alături prietenii de joacă.

AMBIANTA 

„Mi-a plăcut când am dansat dansul cu îngheață.”
„A fost amuzant și mi-a plăcut."
 „A fost amuzant, frumos și totul a fost organizat cum trebuie.” 

În această seară, iubitorii muzicii de calitate au întâlnire cu Azur! Spectacolul continuă și weekendul viitor cu Ruby, AMNA, Shift, Edward Sanda, Maximilian și alți artiști surpriză. Încă mai găsiți bilete pe platformele iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


Muzică și distracție pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • „Start Show România”, începând din 20 septembrie, ora 13:00, la Național TV ( 17 Septembrie 2020 )

  Au mai rămas doar câteva zile până la debutul noului spectacol de televiziune "Start Show România"! Decorul a fost montat, sistemul de lumini a fost reglat, iar membrii Tarafului Cleante și-au instalat instrumentele...

 • Start Show România, din 20 septembrie, ora 13:00, la Național TV ( 14 Septembrie 2020 )

  Opriți Timpul s-a încheiat, în scenă intră Start Show România! Colegii noștri de la departamentul de producție montează noul decor în studioul care a găzduit, timp de cinci ani, îndrăgita emisiune Opriți Timpul, în care...

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2