Date companie
 
 
 
 

Muzică și distracție pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacol, fundeni
 

Spectacole de zile mari, pe Insula Fundeni! Trupa Iris a susținut un concert extraordinar pe insula Family Fest, în fața unui public deosebit, care a cântat alături de membrii formației hiturile care i-au consacrat.

BIANCA ROTARU, reporter

„Din nou, a fost sărbătoare pe Insula Fundeni! Muzica răsunătoare, vremea frumoasă și voia bună i-a ținut pe iubitorii de rock în priză, toată seara. Aceștia ne-au mărturisit că le-a fost dor de astfel de manifestații. Iris, una dintre cele mai longevive trupe românești, a avut o reprezentație de excepție, după aproape 3 luni de pauză. ”

AMBIANTA 

MARIUS CHINA, oraganizator

„Emoție, plin de bucurie, pentru prima reîntâlnire a formației Iris, Nelu Dumitrescu cu publicul, în acest an. Publicul nerăbdător înainte de concert, iar apoi nesătul, pentru că ar fi stat aici până dimineața. 00 26 + Oamenii ar trebui să știe că se vor simți în siguranță, ar trebui să șie că zonele sunt foarte bine delimitate, astfel încât să păstrăm distanța socială, ba chiar mai mult decât scrie în lege.” 

Și cei mici au avut parte de distracție! Au dansat și au cântat alături de Galeria Bum Bum, pentru că au avut alături prietenii de joacă.

AMBIANTA 

„Mi-a plăcut când am dansat dansul cu îngheață.”
„A fost amuzant și mi-a plăcut."
 „A fost amuzant, frumos și totul a fost organizat cum trebuie.” 

În această seară, iubitorii muzicii de calitate au întâlnire cu Azur! Spectacolul continuă și weekendul viitor cu Ruby, AMNA, Shift, Edward Sanda, Maximilian și alți artiști surpriză. Încă mai găsiți bilete pe platformele iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


Muzică și distracție pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 • Noi concerte pe Insula Fundeni ( 8 August 2020 )

  Un nou concert, pe Insula Fundeni! În seara asta, de la ora 20:30, pe scenă va urca Adda, iar, mâine seară, este așteptată Sore. Și cei mici au parte de distracție. Astăzi, după-amiază, copiii au fost încântați...

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui ( 28 Iulie 2020 )

  În weekend-ul care tocmai s-a încheiat bureștenii au mers pe Insula Fundeni pentru a se relaxa și pentru a asculta muzică bună! Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui.

 • Încep concertele în aer liber, pe Insula Fundeni ( 17 Iulie 2020 )

  Începe maratonul concertelor în aer liber, pe insula de pe Lacul Fundeni. Seria concertelor este inaugurată, în această seară, la 20:30, de artistul Ducu Bertzi, care și-a propus să ridice publicul în picioare, după trei...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2