Date companie
 
 
 
 

Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National TV, audienta, 2019
 

Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2019! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. Pe întreg anul 2019, dacă vorbim de publicul național, Național TV a fost a șasea televiziune din România, dintr-un total de 70 de televiziuni măsurate de Institutul american Kantar Media. În prime-time, între orele 19.00 și 23.00, ne-am aflat tot pe locul al șaselea, cu 281.000 de telespectatori, în medie, în fiecare minut. În privința publicului urban comercial, în prime-time, Național TV a ocupat locul 5, devansând între altele România TV, Antena 3, prima TV, Digi 24, TVR1 și TVR2.

AMBIANTA

După 16 ani de prezență în casele dumneavoastră, rămânem în topul preferințelor, și vă mulțumim! Știm că ați oprit timpul alături de noi și că ați participat la cele mai bune dezbateri. V-ați informat de la Știrile noastre și ați ales cele mai interesante filme și seriale, de-a lungul întregului an, la Național TV, așa că vă mulțumim pentru fidelitate.

AMBIANTA 

La început de an vă promitem să vă fim alături cu cele mai bune filme, știri, dezbateri și programe de divertisment, așa cum v-am obișnuit.


Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2