Date companie
 
 
 
 

Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National TV, audiente
 

Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă. Tocmai de aceea am încercat și, credem noi, am reușit, prin programele noastre să vă aducem o notă de optimism, rămânând totuși informați. Pe întreg anul 2020, dacă vorbim de publicul național, Național TV a fost a șasea televiziune din România, dintr-un total de 72 de televiziuni măsurate de Institutul american Kantar Media, unicul furnizor de date de audiență din țara noastră, cu o medie de 87.000 de telespectatori pentru fiecare minut, devansând televiziuni precum Digi 24, TVR1 sau Prima TV, aflate și ele în top zece. Poziția a șasea a fost menținută de Național TV, timp de 3 ani consecutivi. În prime-time, între orele 19.00 și 23.00, ne-am aflat tot pe locul al șaselea, cu 235.000 de telespectatori, în medie, în fiecare minut, întrecând, între altele, Prima TV, TVR1, Digi 24 sau Realitatea Plus. După 17 ani de prezență în casele dumneavoastră, rămânem în topul preferințelor, și vă mulțumim! Ați participat la cele mai bune dezbateri, alături de noi. V-ați informat de la Știrile noastre și ați ales cele mai interesante filme și seriale, de-a lungul întregului an, la Național TV, așa că vă mulțumim pentru fidelitate. Am dat start-ul unor emisiuni de senzație și vă promitem că Show-ul va continua!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Peste 600.000 de români au urmărit Start Revelion ( 1 Ianuarie 2021 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea Start Revelion, difuzată intre orele 22:00 si 2 dimineața a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 245.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor românilor. Gazdele dumneavoastră, Diana Matei și Jean de la Craiova v-au oferit o noapte efervescentă iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Național TV, locul 5, în privința publicului urban comercial, în prime-time ( 1 Ianuarie 2020 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2019! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii și colinde de către copii, la Centrul Național Media ( 18 Decembrie 2019 )

  Momente magice la Centrul Național Media! Moșul a venit tocmai de la Polul Nord cu tolba încărcată cu multe daruri pentru zeci de copii. Micuții l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii și colinde, care mai de care mai frumoase, în studiourile Național TV. Moș Crăciun i-a întrebat pe cei mici dacă au ascutat de părinți, dacă au învățat bine la școală sau dacă s-au descurcat cum trebuie la grădiniță.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2