Date companie
 
 
 
 

Peste 600.000 de români au urmărit Start Revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audiente, Start Revelion
 

Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea Start Revelion, difuzată intre orele 22:00 si 2 dimineața a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 245.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor românilor. Gazdele dumneavoastră, Diana Matei și Jean de la Craiova v-au oferit o noapte efervescentă iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

AMBIANTA

Ați dansat, ați cântat și v-ați bucurat de momente de magie la petrecerea noastră, care a înregistrat un vârf de audiență la ora 22.41. La minutul de aur, 605.000 de români urmăreau Start Revelion.

AMBIANTA

De-a lungul anilor, revelioanele Național TV s-au aflat în fruntea clasamentului preferințelor telespectatorilor. Vă mulțumim!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni ( 1 Ianuarie 2021 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă.

 • Revelion împreună, la Național TV ( 1 Ianuarie 2018 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 02:00 a fost urmărită în medie de 385.000 de telespectatori la nivel național, în creștere cu 54.000 de telespectatori față de anul trecut, pe locul 6 în preferințele românilor. 

 • Măsurarea audiențelor tv, ca la carte ( 21 Noiembrie 2017 )

  Industria tv din România beneficiază de un serviciu de măsurare a audiențelor transparent și de încredere! Acesta este rezultatul unui raport de audit care confirmă pentru a cincea oară faptul că serviciul furnizat de către Kantar Media Asociației Române pentru Măsurarea Audiențelor este în conformitate cu prevederile contractului dintre cele două părți.

 • Serviciul de măsurare a audiențelor TV, verificat ( 19 Noiembrie 2015 )

  Serviciul de măsurare a audiențelor TV furnizează date valide și de încredere, după o metodologie complet transparentă și corectă, în conformitate cu toate prevederile contractuale. Este concluzia verificărilor efectuate de una dintre cele mai respectate companii de audit din lume, cu privire la Serviciul Național pentru Măsurarea Audiențelor TV, așa cum este el furnizat de Kantar Media. Echipa de audit din Statele Unite a verificat toți parametrii de măsurare și a prezentat o serie de recomandări.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2