Date companie
 
 
 
 

Revelion împreună, la Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : revelion, audiente
 

Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 02:00 a fost urmărită în medie de 385.000 de telespectatori la nivel național, în creștere cu 54.000 de telespectatori față de anul trecut, pe locul 6 în preferințele românilor. Astfel, Național TV a depășit TVR1, Antena Stars, Antena3, TVR2, Prima TV, B1 TV, Digi 24 sau Realitatea TV. Gazdele Corina Chiriac si Aurel Tămaș v-au oferit un Revelion pe care sa il pomeniți tot anul. O noapte incendiară, alături de Silviu Biriș, Benone Sinulescu, Nicu Paleru, Azur sau Generic.

AMBIANTA 

Au venit să vă ureze, sa vă cânte si mai ales sa va incante interpreti de muzica populară, usoara, pop sau dance.

 

Iar petrecerea a avut parte și de momente comice extraordinare in interpretarea artistei Jeni Nicolau. Alături de ea am atins minutul de aur, la ora 24:45, cand 957,000 de persoane au urmărit emisiunea Corinei.

AMBIANTA 

De altfel, potrivit site-ului Pagina de Media.ro, la orașe, între orele 22.00 si 2 dimineața Național TV s-a situat pe locul 4. Vă mulțumim că ați rămas alături de noi!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 • Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni ( 1 Ianuarie 2021 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă.

 • Peste 600.000 de români au urmărit Start Revelion ( 1 Ianuarie 2021 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea Start Revelion, difuzată intre orele 22:00 si 2 dimineața a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 245.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor românilor. Gazdele dumneavoastră, Diana Matei și Jean de la Craiova v-au oferit o noapte efervescentă iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • „Start Revelion”, spectacolul special pentru noaptea dintre ani, la Național TV ( 27 Decembrie 2020 )

  Spectacol special, pe Național TV, în noaptea de Revelion! Pe 31 decembrie, la ora 22:00 se va da startul distracției cu „Start Revelion” un spectacol de televiziune total, pregătit în detaliu pentru a încânta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2